AVAST Internet Security 8.0.1488 Final - TURKCE + Lisans

besim34

Katılımcı Üye
11 Eyl 2011
373
0
Avast; antivirüs, anti-spyware, antispam ve güvenlik duvarı koruması ile; tam PC koruması sağlar.
SafeZone teknolojisi ile; web sayfalarından, indirilen dosyalardan gelebilecek olası saldırgan virus, zararlı yazlılım vs. karşı; görünmez izole bir sanal masaüstü oluşturabilirsiniz. Web sayfasından veya indirilen dosyalardan virus, zararlı bir yazılım geldi ise PC'ye kesinlikle zarar veremez. Sanal masaustunu rahatca çalışlabilirsiniz. Sanal masaustu kapatıldıgında; burada yapılan tum işlemler iptal olacak ve PC'ye zarar veremeyecektir. Avast'; ödüllü ve sertifikalı antivirüs ve anti-spyware motoru, guvenlik kalkanları sayesinde; bilinmeyen tehditleri önceden durdurur. Boylece rahatlıkla Facebook, Twitter gibi sosyal ağlarda sohbet edebileceksiniz. Avast'; sessiz güvenlik duvarı ile, verilerinizi korur. PC'nize; korsanlarnı ve diğer yetkisiz giriş ataklarını durdurur.
Antispam özellik ile phishing ataklarını durdurur ve spam koruması saglar. Çok hızlı tarama ozelligine sahiptir. Virus, trojan, spyware, malware, root-kit, casus yazılımlara karşı;
ozel tabanlı motora sahiptir. Bulut teknlojisi ozellik sayesinde; dosya geçmişi hakkında uyarı verir ve gerçek zamanlı virus veritabanı guncellemeleri yapar. Avast daha hızlıdır ve daha az kaynak kullanır. Avast; gerçek zamanlı koruma için 7/24 ekip çalışmaktadır. Avast internet security; dosya sistemi kalkanı, E-Posta kalkanı, Web kalkanı, P2P kalkanı/IM kalkanı, Ağ kalkanına sahiptir.
Script koruma ve PC'de herhangi bir değişikliğine karşı koruma ozelligine sahiptir.

Avast Internet Security 8.0.1488 Ozellikler:
1-Ekran okuyucular için (TouchPad) uyumluluğu geliştirildi
2-Yazlılım güncelleştici "Software Updater" geliştirildi
3-Performans istikrarlı çalışması geliştirildi
4-UI bölgesindeki sabit hatalar duzeltildi.






LINK:
AiS81488.rar -

Dosya: Avast İnternet Security 8.0.1488 Final TURKCE + Lisans
Boyut: 141 Mb.
Tur: RAR
Pas: Yok
Tarama: Avira Antivirus 2012
Durum: Temiz
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.