Avast! Internet Security / Premier Antivirus 18.1.2326 (build 18.1.3800.0) Multilingual

CyberRooT

Kıdemli Üye
18 Tem 2007
4,774
3
XPXra0.png

Avast! Internet Security ve Premier Antivirus full indir, gelişmiş güvenlik özellikleriyle bilgisayarınızı korumaya yarayan programdır.

Yenilikler:
- HTTPS taraması. Artık, Web içeriği filtreleme bileşenimizde TLS / SSL korumalı trafiği tespit edebiliyor ve şifrelerini çözebiliyoruz. Windows'daki Kök Sertifika deposuna ve ayrıca büyük tarayıcılara eklenen kendi oluşturduğumuz sertifikaları kullanıyoruz. Bu özellik, HTTPs trafiğinden gelen virüslere karşı sizi koruyacak ayrıca SPDY + HTTPS / HTTP 2.0 trafiği için uyumluluk ekleyerek sizi koruyacaktır. Ayarlar bölümünde bu özelliği ayarlayabilirsiniz / devre dışı bırakabilirsiniz.
- Ev Ağı Güvenliği. Güvenlik açıkları için ev ağınızı tarayın (Wi-Fi durumu, bağlı cihazlar, yönlendirici ayarları, fabrika şifreleri vb.). Belli bir cihazda değil, yalnızca kullandığınız veya İnternet'e bağladığınız cihazların tüm ağında potansiyel problemleri keşfetmeye çalıştıkça bu tamamen yeni bir yaklaşım.
- SecureDNS (bu özellik yalnızca ücretli sürümlerde etkindir). Bir yönlendirici / istemcide (güvenli olmayan ağlar, genel olanlar dahil olmak üzere) korunmayan DNS / DNS kaçırmaya karşı koruma sağlayan yeni bir sağlayıcı tanıtıyoruz.
- Akıllı Tarama. Tümleşik tüm talep taramalarına (Antivirüs, Yazılım güncellemeleri, Ev Ağı, GrimeFighter) tarar. Bir tarama, farklı sonuçlar ve öneriler.
- Yeni Destek Sistemi. Ücretli kullanıcılar için, otomatik olarak tüm bilgileri içeren bir bilet göndermek için kolay temas. Serbest kullanıcılar için geliştirilmiş bilgi tabanı. Yardım tamamen çevrimiçi ve daha güncel.
- Genel hata düzeltildi. Bu, tüm bileşenlerde çok fazla istikrar ve performans değişiklikleri içeriyor (ancak ana odağı geleneksel olarak ağ ve motor bileşenleri üzerindeydi).
- GrimeFighter Ücretsiz. GrimeFighter önemsiz dosyaların ücretsiz olarak temizlenmesini ve sistem ayarlarının ayarlanmasını sunar. Bu görevler Zilch ve Torque kölelerimiz tarafından gerçekleştirilir. Diğer minion işlevleri ücretli özellikler olarak kalır.
- AVAST NG. Bağımsız güvenli sanallaştırılmış ortamda (VM) her Windows işlemini yürütebilen ve masaüstünüze tümüyle entegre olan donanım tabanlı bir sanallaştırma çözümü. Her işlem, VM'nin kendi örneğinde yürütülür; bu, diğer uygulamalarınızdan tamamen izole edilmiş demektir. Bu özellik Avast DeepScreen'e güç katıyor ve daha iyi algılama sağlıyor. Teknoloji ayrıca Sandbox ve SafeZone bileşenlerini de güçlendirecek (ancak şu an olmamasına rağmen).

Diller: Almanca, İbranice, Hintçe, Macarca, Endonezyaca, İtalyanca, Fince, Hollandaca, Estonca, Fince, Estonca, Hırvatça, Hırvatça, Bengalce, Bulgarca, Katalanca, Çince (Geleneksel) Japonca, Korece, Letonca, Malayca, Norveççe, Farsça, Lehçe, Portekizce (Brezilya), Portekizce (Portekiz), Rumence, Rusça, Sırpça, İspanyolca, Slovakça, Slovence, İsveççe, Tayca, Türkçe, Ukraynaca, Urduca, Vietnamca




virustotal.png


128MB üstü olduğu için tarama yapılamamıştır.

turbobit.gif


Internet Security: https://turbobit.net/5yo78vdafwkl.html
Premier Antivirus: https://turbobit.net/nkk64g54aj91.html

uploaded.gif


Internet Security: avast_Internet_Security_18.…rar (244,58 MB) - uploaded.net
Premier Antivirus: avast!_Premier_Antivirus_18…rar (244,59 MB) - uploaded.net
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.