Arkadaşlar s.a ben bundan yaklaşık 1 sene önce avea faturalı hat almıştım herneyse hattı iki ay kullandım daha sonra yurtdısına cıkmak zorunda kaldım 25 tl lik tarife 2 ayda 50 tl yapar. 1 ay önce türkiyeye dönüş yaptım benim 50 tl lik fatura 598 tl olmuş avukattan kağıtlar gelmiş falan beni 15 gün önce izmir avukatlık bürosundan aradılar ismi deryaydı iyi günler dedi iyi günler dedim 598 tl lik faturanız var dedi bugün 5 e kadar ödenmesi gerekiyor yoksa icraya gelicez dediler kredi kartı varsa taksit yaparız dediler bende kredi kartı kullanmıyorum dedim ve 600 tl yi bugün ödeme imkanımın olmadıgını söyledim güzellikle sonra başladı bağırmaya bugün ödüceksiniz yoksa sizi hapise attırırım süründürürüm dedi. anlamadım konustuğum kişi savcı mı hakim mi ? büronun 20-30 tl ye çalışan çişli bi sekreteri o kim oluyorda bu yetkiyi kendisinde buluyor.bugün 5 e kadar ödeyin yoksa olcaklardan biz sorumlu değiliz dedi suratıma kapattı aradan 2 gün geçti yine aradılar bu sefer başka bi bayandı 1 saate adresinize geçiyor icra memurlarımız dedi bende tamam buyrun gelin dedim bu sefer siz benle dalgamı geçiyosunuz dedi icra memurları geliyor lütfen zorluk çıkarmayın polis çağırtmak zorunda bırakmayın dedi bende tamam bekliyorum dedim gelin dedim yeter dedim oda siz benle nasıl konusuyorsunuz dedi artık dayanamadım tabi siz kımsiniz ya 750 tl maaş alıp burda kime ahkam kesiyosunuz kimi içeri attırıyosunuz dedim icra memurları gelsin nerde hani görevliler dedim yine suratıma kapattı o günde gelen giden olmadı.daha dün bu sefer ben aradım elimde 300 tl var onu göndereyim yarısınıda diğer ay göndereyım dedım onuda kabul etmıyorlar güzellikle konusuyorum yine seslerini yükseltiyolar icra memurları bugün artık gelıcek kapınıza evde olun diyor tamam evdeyım ben dıyorum kapatıyorum gelen giden yok arkadaşlar bunların amacı nedir müşteriye bu kadar hakaret etme yetkisini kimden alıyorlar?
Bu saatten sonra Avea benim için bitmiştir..
Bu saatten sonra Avea benim için bitmiştir..