Ayrılmamış Alan Sorunu

HafifHacker

Yeni üye
5 Ocak 2013
19
0
Windows'un yanında linux kuracaktım onun için 30 gb yer ayırdım boş alan yapamıyorum ayrılmamış alan diyor nasıl yapacağım ? :) :RpS_cool:
 

х creaтıve

Özel Üye
13 Haz 2016
2,839
165
Windows'un yanında linux kuracaktım onun için 30 gb yer ayırdım boş alan yapamıyorum ayrılmamış alan diyor nasıl yapacağım ? :) :RpS_cool:

Kuracağın linux sürümüne göre hdd mantığı geliştirmelisin bazılarında ext4 formatında bazılarında ext2 veya fat32 formatında çalışır linux tabi kök dizin ve grub mantıklı linux'lar için 2 partition ayırman gerekiyor windows gibi ayırdım buraya kur olmuyor malesef. Hangi Linux dağıtımını kuracaksan açık ve net beyan et yardımcı olalım. İyi Formlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.