Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hackerone gibi siteler bu isi resmi sekilde yapanlar icin ben bir sitede ornek olarak bug bounty nasil yapilir gostermek istedimBug bounty ödül işi yap hacker one da
Bug bounty ilgimi çekiyor özellikle videolarını izlemek keyifli oluyor eline sağlık başarılarının devamını dilerim.Merhaba TurkHackTeam ailesi bugün sizlerle Azerbaycan sitesinde bulduğum open redirect
zaafiyetinin nasil bulduğumu detayli gösterdiğim yt videosunu paylaşicam umarim beğenirsiniz
eline saglık gayet güzel sesli anlatım yapsaydın keşke burp suite de kullanımı bu esnada anlatabilirdin hemde videoların devamını beklerizMerhaba TurkHackTeam ailesi bugün sizlerle Azerbaycan sitesinde bulduğum open redirect
zaafiyetinin nasil bulduğumu detayli gösterdiğim yt videosunu paylaşicam umarim beğenirsiniz
Tam net anlaşılır değil video daha detaylı inceli sesli uzun eğitim bekleriz forumumuz için de nam olur saolHackerone gibi siteler bu isi resmi sekilde yapanlar icin ben bir sitede ornek olarak bug bounty nasil yapilir gostermek istedim
Lablarda çalışmak yerine gerçek hayat senaryosuyla ilerledim ve karşılığında para ödülü aldim.Site sahibi kendisinin bug bounty proqrami olsa
yine bug bounty sayilirdi.Hatta atil samancioglunun canli bug bounty serisi var lablarda calisiyor.Bende gerçek hayat senaryosunda gösterdim.
Burp suite bendede var ancak hedef siteye girdigimde scan özelligi aktif olarak gözükmüyorMerhaba TurkHackTeam ailesi bugün sizlerle Azerbaycan sitesinde bulduğum open redirect
benim kullandigim burp suite premiumBurp suite bendede var ancak hedef siteye girdigimde scan özelligi aktif olarak gözükmüyor
nerden bulabilirim hocam?benim kullandigim burp suite premium
telegramdan bana ulasnerden bulabilirim hocam?
sitede buldugum aciga gore aksiyon aliyorum sen galiba otomatik toolarla scan acipAzerbaycan ve Türkiye nin siber güvenlik konuları halen yerinde sayıyor.
Bug bounty diye konu görünce sevinip gelmiştim ama halen aynı stratejiler.
Hocam burp preyi nerden buluruzsitede buldugum aciga gore aksiyon aliyorum sen galiba otomatik toolarla scan acip
sqli ariyorsun.Göster bakalim stratejilerini
telegramdan ulas banaHocam burp preyi nerden buluruz
adresiniz nedirtelegramdan ulas bana
telegram: silverx_666adresiniz nedir
bende ban var aga sen yaz: @pezevengimtelegram: silverx_666