BackTrack 5r2 BOTNET İNSTALL (Alıntı)

thEbLEAch

Yeni üye
14 Nis 2012
20
0
BaCkTraCk LİnUXx
Arkadaşlar Backtrack Linux Yazılımı Kullanlar İçindir. Tabi Yazılım Hakkında Bilgilendirme Yapmıyacağım Google Amcadan Bilgilendirme Alabilrisiniz Burda Video XMAPP + Botnet Kurulumu Hakkında Bilgi Vermiştir.
Videomuz Youtube'dan İzlenebilir. Yardımcı Sitemizden.Aşağıda Bilgilendirme Yapılmıştır Sadece Yardımcı Olmak İstedim.
 
Son düzenleme:

thEbLEAch

Yeni üye
14 Nis 2012
20
0
BaCkTraCk LİnUXx
yaso3597 Üstadım Normal Siteye Saldırı Amacı Değil Bende Öyle Zannediyordum. Araştırmlarıma Göre Zeus Botnet Eski Tarihlere Bakılırsa Bilgi Sızdırma Amaçlı Güdülerek Yapılmıştır. Ne Tür Hesap Varsa Hepsini Kayıt Altına Almaktadır. Özellikle Bu Gibi Yazılım Banka Hesaplarını Çalmak İçin Kullanılmaktadır. Benim Bildiğim Bu Kadar Üstadım Yinede Teşekkür Ederim.
 
Son düzenleme:

euroobet

Yeni üye
30 Tem 2012
3
0
sitelere sağlam saldırı yapacak bir programa ihtiyacım var fiyatı önemli değil

elinde sağlam çalışan bir program varsa ve gerçekten sitelere saldırı yapıp çökertebiliyorsa

bana ulaşsın [email protected]
 

byd3ly

Yeni üye
31 Tem 2012
5
0
belirteceğim bir kaç siteyi ; ben harbiden çökertebilirim, veya zarar verebilirim diyen botnet çiler lutfen bana ulaşsın,

belirteceğim sitelere zarar verebiline 1500 tl maaş verilecektir

belirteceğim sitelerde legal siteler değil,,

ulaşmak isteyen MSN : [email protected]
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.