M muco98 Katılımcı Üye Katılım 13 Şub 2011 Mesajlar 278 Tepkime puanı 0 Kredi 0 5 Eki 2011 #1 backtrack5 32bit WMWare indirdim internette nekadar aradıysam bulamadım backtrack4 kurulumu var bt5'i nasıl kurucaz bilen varmı Moderatör tarafında düzenlendi: 5 Eki 2011
backtrack5 32bit WMWare indirdim internette nekadar aradıysam bulamadım backtrack4 kurulumu var bt5'i nasıl kurucaz bilen varmı
0x00 Yaşayan Forum Efsanesi Katılım 10 Ocak 2011 Mesajlar 7,959 Tepkime puanı 13 Kredi 0 5 Eki 2011 #2 Biraz karışık yazmışsın tam anlayamadım. Galiba vmware imajı indirmiş ve çalıştıramamışsın. Çözüm: İndirdiğin dosya zaten imaj. vmware'ü çalıştır, file --> open de. imaj dosyasının konumunu göster. Bu arada; BT-Login ID: root Pass: toor Lazım olacak Son düzenleme: 5 Eki 2011 Oyla 0 Downvote
Biraz karışık yazmışsın tam anlayamadım. Galiba vmware imajı indirmiş ve çalıştıramamışsın. Çözüm: İndirdiğin dosya zaten imaj. vmware'ü çalıştır, file --> open de. imaj dosyasının konumunu göster. Bu arada; BT-Login ID: root Pass: toor Lazım olacak
M muco98 Katılımcı Üye Katılım 13 Şub 2011 Mesajlar 278 Tepkime puanı 0 Kredi 0 6 Eki 2011 Konuyu başlatan #3 sağol kardeşim "root ve toor" bu ikisi aklımdan hiç çıkmıyor. bu arada timlere ne kadar katılmak istesemde katılamadaım kendimi geliştirdim ve yardımcı olucağıma eminim. not:gövde dösterisini sevmem bazı insanlar hack yaptım diye havasından herneyse selametle kalın Oyla 0 Downvote
sağol kardeşim "root ve toor" bu ikisi aklımdan hiç çıkmıyor. bu arada timlere ne kadar katılmak istesemde katılamadaım kendimi geliştirdim ve yardımcı olucağıma eminim. not:gövde dösterisini sevmem bazı insanlar hack yaptım diye havasından herneyse selametle kalın
0x00 Yaşayan Forum Efsanesi Katılım 10 Ocak 2011 Mesajlar 7,959 Tepkime puanı 13 Kredi 0 6 Eki 2011 #4 Sorun çözüldüğüne göre konuyu kapatıyorum. Oyla 0 Downvote