BackTrack Wireless Sorunu

nestea

Katılımcı Üye
30 Haz 2009
432
0
Trabzon
beyler workstation ile backtrack indir vmare halini , çalıştırdım güzel çalıştı
wireles kartını görmüyor ama
pc marka: HP Tx2000

aynı şeyi asus k56c serisinde de denedim yine aynı . ne yaptı isem
wireles i çalıştıramadım. anlayanlar yardım eder mi
 

HeadHUnTerR

Yeni üye
28 May 2013
48
0
İşletim sistemine göre indir programlarını bir de o arada arka planda farkında olmadan ya da masaüstünde başka bir birim çalışıyorsa Firefox penceresinin açık kalması vs. gibi dandik durumlar olabilir bunlardan dolayı da hata alabilirsin. Diğer ihtimal ağ bağlantı driver ını tanımlaman gerekecektir. Otomatik driver programları işini görür. eğer ubuntu kullanıyorsan terminale:


sudo su
daha sonra şifreni yaz
sonra aptitude search DriveMax yaz eğer varsa program oradan ismini bul ve
aptitude install programın ismini yazıp yüklersin daha sonra karşına çıkacak bölüme de y harfi yani yes dersin terminalden programı yüklediğin zaman erişir sorununu çözmüş olursun :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.