Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ücretsiz hosting sorunu işte genelde böyle oluyor uygun fiyatlara hosting bakman lazım.Merhaba;
Dün akşam free bir siteye kurumsal firma scripti yükledim amacım edit yaparak kendi firmamın sitesini oluşturmaktı fakat site suspend yedi bunu nasıl engelleyebilirim veya elinde script olan varmı
infinityfree hocam sabah suspend olarak görünen site şuan aktif olarak görünüyor fakat giriş çok yavaş oluyor ben sadece edit aşamasında bununla uğraşmak istiyorum localhost'ta phpmyadmin kısmını pek çözmedim hem cpanel üzerinden yapmak pratik olur bneim için diye düşümüştümMerhaba hangi ücretsiz hosting firmasını kullanıyorsunuz? Çoğu ücretsiz hosting sağlayıcıları sadece belirli dosyalara izin verebiliyor. Örneğin kimi sadece html izin verirken kimisi html, php ve js izin veriyor. Ayrıca kurduğunuz script içerisinde hosting sağlayıcısının izin vermediği kodlar olabilir.
hocam edit aşamasında idare etse ücretli hostinge geçeceğim zatenÜcretsiz hosting sorunu işte genelde böyle oluyor uygun fiyatlara hosting bakman lazım.
InfinityFree bu konularda çok sıkıntılı. Basit bir anon web chat scriptinde bile suspend atıyor.infinityfree hocam sabah suspend olarak görünen site şuan aktif olarak görünüyor fakat giriş çok yavaş oluyor ben sadece edit aşamasında bununla uğraşmak istiyorum localhost'ta phpmyadmin kısmını pek çözmedim hem cpanel üzerinden yapmak pratik olur bneim için diye düşümüştüm
hocam edit aşamasında idare etse ücretli hostinge geçeceğim zaten
peki ücretsiz olarak varmı bir tercihin hocam sadece denemek için kullanacağımInfinityFree bu konularda çok sıkıntılı. Basit bir anon web chat scriptinde bile suspend atıyor.
Hocam siteyi siz sadece test etmek için açıyorsunuz değil mi? Öyleyse localhostta açtığınız scripti herkese açık hale nasıl getirebileceğinizi anlatabilirimpeki ücretsiz olarak varmı bir tercihin hocam sadece denemek için kullanacağım
hocam böyle bir iyiliği yaparsan harbiden duamı alırsın ben herkese açmayı geçtim phpmyadmin olayını geçememiştim dahaHocam siteyi siz sadece test etmek için açıyorsunuz değil mi? Öyleyse localhostta açtığınız scripti herkese açık hale nasıl getirebileceğinizi anlatabilirim
Anlatayım öyleysen hocam. İlk önce şu siteden php'yi indirin. TIKLA Daha sonra Çalıştır'ı açın ve sysdm.cpl yazıp enter basın. "Gelişmiş" sekmesinden "Ortam Değişkenleri" butonuna basın. Path değişkenini seçin ve Düzenle'ye basın. Açılan yerde Yeni butonuna basın ve PHP'nin olduğu dizini oraya ekleyin. Kontrol amaçlı cmd açın ve php -v yazın. Eğer çalışıyorsa diğer aşamaya geçelim. Scriptinizi bir dosyaya koyun ve o dosyada cmd'yi açıp "php -S localhost:<port>" yazın. (Port kısmına istediğiniz portu girebilirsiniz size kalmış. ÖRN: localhost:8000) Script localhost'ta çalışır hale gelecektir.hocam böyle bir iyiliği yaparsan harbiden duamı alırsın ben herkese açmayı geçtim phpmyadmin olayını geçememiştim daha
hocam çok sağol bu dediğin işe yarardı database olayını nasıl geçerimAnlatayım öyleysen hocam. İlk önce şu siteden php'yi indirin. TIKLA Daha sonra Çalıştır'ı açın ve sysdm.cpl yazıp enter basın. "Gelişmiş" sekmesinden "Ortam Değişkenleri" butonuna basın. Path değişkenini seçin ve Düzenle'ye basın. Açılan yerde Yeni butonuna basın ve PHP'nin olduğu dizini oraya ekleyin. Kontrol amaçlı cmd açın ve php -v yazın. Eğer çalışıyorsa diğer aşamaya geçelim. Scriptinizi bir dosyaya koyun ve o dosyada cmd'yi açıp "php -S localhost:<port>" yazın. (Port kısmına istediğiniz portu girebilirsiniz size kalmış. ÖRN: localhost:8000) Script localhost'ta çalışır hale gelecektir.
Sıra geldi ngrok ile herkese açık hale getirmeye. PHP'de yaptığımız path ekleme işlemini aynısını ngrok içinde yapın. NGROK INDIRME linkine tıklayarak ngrok indirebilirsin. Yaptıktan sonra Ngrok Dashboard sitesine gidin ve kayıt olun. İşlemi yaptıktan sonra sağdaki "Your Authtoken" kısmından tokeni kopyalayın ve script'i attığınız dosyaya gelin. O dosyada cmd açıp şu komutu girin:
ngrok config add-authtoken <kopyaladığın token>
Artık herşey hazır. Tek bir komut kaldı. Herşeyi düzgünce yaptıktan sonra şu komutu girin: ngrok http <port>
Cmd ekranında size şöyle bir satır verecektir. "Forwarding https://random-ngrok-url.ngrok.io -> http://localhost:<port>"
Buradaki " " herkese açık olarak paylaşılan sitedir. Bu linke girdiğinizde ilk önce ngrok'un bilgilendirme sayfası çıkacaktır karşınıza. Continue basıp devap ederseniz siteniz gelir.
Database olayı derken daha çok açar mısınız konuyu?hocam çok sağol bu dediğin işe yarardı database olayını nasıl geçerim
hocam ücretli bir plan seçiniz diyor bu sitedeSelamlar...
Hocam localhost'ta devam etmek istersen saygı duyarım ama daha sonra editlediğin script i host ta geçirdiğinde zorluklar çıkıyor. Bu ücretsiz hostinglerde de aynı ama daha az diye düşünüyorum.
Uzun zamandır kullandığım bir hosting var Runhosting php desteği mevcut ama buda bazı yönlerden kısıtlıdır.
Eğer üye olamazsan bana dm den yazarsan elimdeki şifrelerden birini vereyim orda denersin.
phpmyadmin'den sql yüklediğimiz aşama hocam bir türlü yapamadımDatabase olayı derken daha çok açar mısınız konuyu?