barışta ve seferde askerliğe elverişli değildir

ToxicWare

Üye
7 Nis 2022
226
127
slm arkadaşlar barışta askerliğe elverişli değildir seferde görev yapar kararını acıklarmsınz tam olarak kilodan dolayı bu rapor verdiler şubeye rapor götürdüğumde askerlik durum rapor verdiler ordada bu kısının askerlikte ilişksi bulunmamaktadır yazıyor kafam karıstır bilgisi olan acıklayablırmı ?
 

Snoozy

Üye
1 Nis 2022
113
89
33.747252, -112.633853
Yani savaş çıkmadığı, seferberlik olmadığı sürece askere gidemezsin. Barışta yani normal askerlik zamanı askerlik yapamazsın. Askerlik yapman için seferberlik olması gerekir
 

EX

Deneyimli Moderatör
29 Mar 2020
1,917
1,251
Bir nevi açık tabir, “ Çürük Raporu”

Kişi isterse bunu 1 yıl içerisinde uygun koşullara getirebilir.

“Yılda bir kontrole giderek, çürük raporu yenilenmektedir. 3-4 ya da 5 kere yenilendikten sonra artık çürük raporu yenilenmesine gerek yoktur.”
 
O

OsmanOrhan1338

Ziyaretçi
33 d 1 barışta ve seferde askerliğe elverişli değildir raporu aldım kilom fazla olduğu için şimdi komple ilişiğim kesildi mi yoksa 2 sefer daha muayene tekrarlanacak mı ?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.