Merhaba arkadaşlar CEH eğitimleri veren bir kurumun müşteri temsilcisine SM yoluyla , kurumun müşterileriyle iletişim konusunda eksikliği olduğunu kabul ettirmeye çalıştım ama sonuç hüsran neden bir türlü başaramıyorum anlayamadım kafayı yiyecem :RpS_cursing: :RpS_cursing:
Ayrıca rica ediyorum gereksiz konu , post kasma falan diyecekler üst taraftan yeni mesajlar butonunu tıklasın ben bu konuyu SM den anlayan arkadaşlar aramızdaki diyaloğu okuyup nerde yanlış yaptığımı bana söylesinler diye açıyorum
İrem
merhaba
nasıl yardımcı olabilirim?
Veli
meraba ben CEH hakkında ve dersleri hakkında bilgi toplama amaçlı sayfanızı ziyaret etmiştim
İrem
tabi
40 ders saatınden olusuyor hafta ıcı ve hafta sonu eğitimlerimiz mevcut
siz nerede oturuyorsunuz
Veli
Ben manisa soma da oturuyorum
eğitimleriniz online mıdır
yoksa şube tarzı mı çalışıyorsunuz
İrem
ıstanbulda eğitim verıyoruz ve kurumumuza gelıp eğitim almanız gerek
gelme ıhtımalınız varmı
Veli
bilmiyorum düşünebilirim dediğim gibi bu konuda biraz araştırma yapıyorum kesin kararımı daha sonra vereceğim
İrem
dılersenız sız ıletısım numaranızı verın sızı arayıp bılgı verelım
Veli
ben size şunu sormak istiyorum örneğin ben istanbula gelip eğitimlere dahil olsam bana alacağım eğitim hacking için detaylı olarak mı verilecek yoksa yüzeysel mi ayrıca derslere dahil olabilmek için bir birikim alt yapım olması gerekli mi
İrem
alt yapınızın olmasına gerek yok dıger detaylar hocamızda mevcut
Veli
peki bir de Açıklık Tarama ve Zafiyet Tespit Yazılımları
Dökümleme
Sistem Hackleme
Trojanlar ve Arka Kapılar
Virüsler ve Solucanlar
Snifferlargibi konular mevcut eğitimleriniz de bu eğitimleri alan kişilerin bu birikimi kötü amaçlı kullanmayacağından nasıl emin olabiliyorsunuz yani kendi elinizle bir korsan yetiştirmiş olabilirsiniz
İrem
sımdı ıcerık olarak benım net bılgım yok sızı yanlıs bılgılendırmek ıstmem
Veli
eğitim ücretleriniz ne kadar ve 18 + olması şart değil mi
İrem
yas sartımız yok fıyat seans ve eğitim içeriği hocamızda mevcut
Veli
siz ne kadar süredir bu işi yapıyorsunuz
İrem
baska bır konuyla alakalı bılgı verme yetkım yok ben sızın kurumumuzla ıletısıme gecmenızı sağlıyorum
Veli
kaçamak cevaplar veriyorsunuz kurum hakkında yeterli bilgiye sahip değil ve karşınızdaki kişiyi istediğiniz şekilde yönlendiremiyorsunuz ayrıca pek de resmi bir dil kullanmıyorsunuz bu sonuçlara bakılarak ya siz bu işe yeni başladınız ya da bahsettiğin kurum küçük bir kurum yeni bir oluşum hatta irem profilinin bile bir SM girişimi olduğu kanaatindeyim
İrem
18 yıllık gecmısı olan bır kurumuz mıcrosoftla partner olarak calısıyoruz ve bir prosedur işliyor. benım sıze verebılecegım bılgı bu kadar. Eğitimi veren hocalarımız daha bılgılı ben ıletısıme gecmenızı sağlıyorum ki
karsınızda robot degıl bır bırey konustugu ıcın sıze resmı gelmıyor.
Veli
firmalar da çalışanlarının birer robot olmasını istemezler mi zaten
ayrıca kızmanızı istemiyorum
hemen sinirlenen bir yapınız var
işinize ve mesleğinize hakarete ise hiç tahammülünüz yok
İrem
yo yanlıs anlıyorsunuz
acıklama yapıyorum sıze
Veli
o halde bana açıklama yapmayla uğraşmaktansa beni hocana yönlendir onunla konuşup senin veremediğin bilgiyi aldıktan sonra kendi kanaatimde karar kılayım
hem sizin bahsedemem dediğiniz eğitim içeriği anasayfanızda açıkça paylaşılmış
İrem
tabi iletişim numaranızı verın hocamız sızı arayıp bılgılendırsın
dedıgım gıbı kurumumuzla ıletısıme gecmenızı sağlıyorum
Veli
18 yıllık geçmişi olan bir kurum sadece telefonla mı iletişime geçiyor eminim bunun güvenlik açısından ne kadar tehditvari olduğunu siz benden daha iyi biliyorsunuzdur
İrem
ne konuda tehdıt anlayamadım prosedurumuz bu sekılde 18 yıldır kımse sıkayet etmedıyse bır problem olmamıs demektir
yanı vermek ıstersenız verırsınız yada vermezsınız
sızın tercıhınız sızın gıbı bır cok ogrencıyle konusuyorum
acıkcası eğitimmi almak ıstoyorsunuz kurumumu yargılamaya calısıyorsunuz anlayamadım
dılersenız gelıp gorusun
o sekıdle bı ıletısım gerceklestırın
Veli
ancak konuştuğunuz kişiler sizin öğrencileriniz değil sadece sizin ilk girişte karşıladığınız muhattaplarınız sizin göreviniz asıl eğiticilere muhattaplarınızı yönlendirmek ikinci olarak ta şunu söylemek isterim ki insanın eğitim alacağı kurumu araştırması , yargılaması , ölçüp tartması en doğal hakkı değil mi sizce de
İrem
tabıkı o yuzden ıletısıme gecırıyorum zaten sızı sonrasında yıne dusunursunuz yanı zorla sızden numara yada gelın kayıt olun demıyoruzki
Veli
haklısınız ancak şunu da kabul etmenizi rica edeceğim kurumunuzun müşteriyle iletişime geçme konusunda eksikleri var yani sadece telefon numarasıyla irtibata geçme mevzusundan bahsediyorum biraz bilgisi olan her insan ilk tanışmada yada ilk konuşmada telefon numarasını vermekte tereddüt edecektir ve bu da kurum için müşteri kaybına yol açar çünkü insanlar tedirgin örnek veriyorum üstünüze alınmayın , siz istesniz kullanıcılarınızın vermiş olduğu telefon numarallarını mobil reklam firmalarıyla paylaşabilir ve bu açıdan gelir elde edebilirsiniz haksızmıyım irem hanım
İrem
haklı olabılırsınız ancak bız yıllardır bu sekılde ılerlıyoruz ve resmı bır sıte dıkkat edersenız. yasal yanı kımlere partner oldugumuz hersey orada kı bahsettıgınız gıbı bır durum olsa zaten belırttıgımız fırmalarla buyuk sıkıntılar yasarız dedıgım gıbı guvenmıyorsanız sızın tercıhınız
Veli
Teşekkür ederim sizinle Münazarda bulunmak gayet keyifliydi birazdaha araştırmadan sonra belki kurumunuzda eğitim alırım neden olmasın değilmi Görüşmek üzere esen kalınız , bu arada son birşey kurumunuzun müşterileriyle iletişim açısından eksikliğini kabul ediniz
İrem
Teşekkürler iyi günler
Ayrıca rica ediyorum gereksiz konu , post kasma falan diyecekler üst taraftan yeni mesajlar butonunu tıklasın ben bu konuyu SM den anlayan arkadaşlar aramızdaki diyaloğu okuyup nerde yanlış yaptığımı bana söylesinler diye açıyorum
İrem
merhaba
nasıl yardımcı olabilirim?
Veli
meraba ben CEH hakkında ve dersleri hakkında bilgi toplama amaçlı sayfanızı ziyaret etmiştim
İrem
tabi
40 ders saatınden olusuyor hafta ıcı ve hafta sonu eğitimlerimiz mevcut
siz nerede oturuyorsunuz
Veli
Ben manisa soma da oturuyorum
eğitimleriniz online mıdır
yoksa şube tarzı mı çalışıyorsunuz
İrem
ıstanbulda eğitim verıyoruz ve kurumumuza gelıp eğitim almanız gerek
gelme ıhtımalınız varmı
Veli
bilmiyorum düşünebilirim dediğim gibi bu konuda biraz araştırma yapıyorum kesin kararımı daha sonra vereceğim
İrem
dılersenız sız ıletısım numaranızı verın sızı arayıp bılgı verelım
Veli
ben size şunu sormak istiyorum örneğin ben istanbula gelip eğitimlere dahil olsam bana alacağım eğitim hacking için detaylı olarak mı verilecek yoksa yüzeysel mi ayrıca derslere dahil olabilmek için bir birikim alt yapım olması gerekli mi
İrem
alt yapınızın olmasına gerek yok dıger detaylar hocamızda mevcut
Veli
peki bir de Açıklık Tarama ve Zafiyet Tespit Yazılımları
Dökümleme
Sistem Hackleme
Trojanlar ve Arka Kapılar
Virüsler ve Solucanlar
Snifferlargibi konular mevcut eğitimleriniz de bu eğitimleri alan kişilerin bu birikimi kötü amaçlı kullanmayacağından nasıl emin olabiliyorsunuz yani kendi elinizle bir korsan yetiştirmiş olabilirsiniz
İrem
sımdı ıcerık olarak benım net bılgım yok sızı yanlıs bılgılendırmek ıstmem
Veli
eğitim ücretleriniz ne kadar ve 18 + olması şart değil mi
İrem
yas sartımız yok fıyat seans ve eğitim içeriği hocamızda mevcut
Veli
siz ne kadar süredir bu işi yapıyorsunuz
İrem
baska bır konuyla alakalı bılgı verme yetkım yok ben sızın kurumumuzla ıletısıme gecmenızı sağlıyorum
Veli
kaçamak cevaplar veriyorsunuz kurum hakkında yeterli bilgiye sahip değil ve karşınızdaki kişiyi istediğiniz şekilde yönlendiremiyorsunuz ayrıca pek de resmi bir dil kullanmıyorsunuz bu sonuçlara bakılarak ya siz bu işe yeni başladınız ya da bahsettiğin kurum küçük bir kurum yeni bir oluşum hatta irem profilinin bile bir SM girişimi olduğu kanaatindeyim
İrem
18 yıllık gecmısı olan bır kurumuz mıcrosoftla partner olarak calısıyoruz ve bir prosedur işliyor. benım sıze verebılecegım bılgı bu kadar. Eğitimi veren hocalarımız daha bılgılı ben ıletısıme gecmenızı sağlıyorum ki
karsınızda robot degıl bır bırey konustugu ıcın sıze resmı gelmıyor.
Veli
firmalar da çalışanlarının birer robot olmasını istemezler mi zaten
ayrıca kızmanızı istemiyorum
hemen sinirlenen bir yapınız var
işinize ve mesleğinize hakarete ise hiç tahammülünüz yok
İrem
yo yanlıs anlıyorsunuz
acıklama yapıyorum sıze
Veli
o halde bana açıklama yapmayla uğraşmaktansa beni hocana yönlendir onunla konuşup senin veremediğin bilgiyi aldıktan sonra kendi kanaatimde karar kılayım
hem sizin bahsedemem dediğiniz eğitim içeriği anasayfanızda açıkça paylaşılmış
İrem
tabi iletişim numaranızı verın hocamız sızı arayıp bılgılendırsın
dedıgım gıbı kurumumuzla ıletısıme gecmenızı sağlıyorum
Veli
18 yıllık geçmişi olan bir kurum sadece telefonla mı iletişime geçiyor eminim bunun güvenlik açısından ne kadar tehditvari olduğunu siz benden daha iyi biliyorsunuzdur
İrem
ne konuda tehdıt anlayamadım prosedurumuz bu sekılde 18 yıldır kımse sıkayet etmedıyse bır problem olmamıs demektir
yanı vermek ıstersenız verırsınız yada vermezsınız
sızın tercıhınız sızın gıbı bır cok ogrencıyle konusuyorum
acıkcası eğitimmi almak ıstoyorsunuz kurumumu yargılamaya calısıyorsunuz anlayamadım
dılersenız gelıp gorusun
o sekıdle bı ıletısım gerceklestırın
Veli
ancak konuştuğunuz kişiler sizin öğrencileriniz değil sadece sizin ilk girişte karşıladığınız muhattaplarınız sizin göreviniz asıl eğiticilere muhattaplarınızı yönlendirmek ikinci olarak ta şunu söylemek isterim ki insanın eğitim alacağı kurumu araştırması , yargılaması , ölçüp tartması en doğal hakkı değil mi sizce de
İrem
tabıkı o yuzden ıletısıme gecırıyorum zaten sızı sonrasında yıne dusunursunuz yanı zorla sızden numara yada gelın kayıt olun demıyoruzki
Veli
haklısınız ancak şunu da kabul etmenizi rica edeceğim kurumunuzun müşteriyle iletişime geçme konusunda eksikleri var yani sadece telefon numarasıyla irtibata geçme mevzusundan bahsediyorum biraz bilgisi olan her insan ilk tanışmada yada ilk konuşmada telefon numarasını vermekte tereddüt edecektir ve bu da kurum için müşteri kaybına yol açar çünkü insanlar tedirgin örnek veriyorum üstünüze alınmayın , siz istesniz kullanıcılarınızın vermiş olduğu telefon numarallarını mobil reklam firmalarıyla paylaşabilir ve bu açıdan gelir elde edebilirsiniz haksızmıyım irem hanım
İrem
haklı olabılırsınız ancak bız yıllardır bu sekılde ılerlıyoruz ve resmı bır sıte dıkkat edersenız. yasal yanı kımlere partner oldugumuz hersey orada kı bahsettıgınız gıbı bır durum olsa zaten belırttıgımız fırmalarla buyuk sıkıntılar yasarız dedıgım gıbı guvenmıyorsanız sızın tercıhınız
Veli
Teşekkür ederim sizinle Münazarda bulunmak gayet keyifliydi birazdaha araştırmadan sonra belki kurumunuzda eğitim alırım neden olmasın değilmi Görüşmek üzere esen kalınız , bu arada son birşey kurumunuzun müşterileriyle iletişim açısından eksikliğini kabul ediniz
İrem
Teşekkürler iyi günler