1 1089yasin Üye Katılım 2 Ağu 2012 Mesajlar 214 Tepkime puanı 0 Kredi 0 15 Mar 2015 #1 Basic Yazılım Dili hakkında bilgisi olan var mı ? Nasıl öğrenebilirim,eğitim videosu var mı ? , yapabileceğim şeyler nelerdir ? Bilgili olan arkadaşlardan birisi yardımcı olabilir mi ? :RpS_blushing:
Basic Yazılım Dili hakkında bilgisi olan var mı ? Nasıl öğrenebilirim,eğitim videosu var mı ? , yapabileceğim şeyler nelerdir ? Bilgili olan arkadaşlardan birisi yardımcı olabilir mi ? :RpS_blushing:
E emreyavuz199696 Katılımcı Üye Katılım 4 Nis 2012 Mesajlar 297 Tepkime puanı 0 Kredi 0 15 Mar 2015 #2 Basic yazılım dediğiniz şey büyük ihtimalle VB.NET veya Visual Basic. Vb.net'i kolaylık öğrenebilirsiniz. Onlarca tr-yabancı eğitim videosu var. Yapabileceğiniz şeylerden bazıları; tarayıcı tabanlı oyunlara hile bot vb. Bilgisayrdaki neredeyse tüm programlar Basit oyunlar (timer tabanlı) Oyla 0 Downvote
Basic yazılım dediğiniz şey büyük ihtimalle VB.NET veya Visual Basic. Vb.net'i kolaylık öğrenebilirsiniz. Onlarca tr-yabancı eğitim videosu var. Yapabileceğiniz şeylerden bazıları; tarayıcı tabanlı oyunlara hile bot vb. Bilgisayrdaki neredeyse tüm programlar Basit oyunlar (timer tabanlı)
1 1089yasin Üye Katılım 2 Ağu 2012 Mesajlar 214 Tepkime puanı 0 Kredi 0 15 Mar 2015 Konuyu başlatan #3 Değerli yorumunuz için teşekkürler bir sorum olucaktı.VB.NET veya Visual Basic demişsiniz ikisinin farkları nedir ? Oyla 0 Downvote
Değerli yorumunuz için teşekkürler bir sorum olucaktı.VB.NET veya Visual Basic demişsiniz ikisinin farkları nedir ?
E emreyavuz199696 Katılımcı Üye Katılım 4 Nis 2012 Mesajlar 297 Tepkime puanı 0 Kredi 0 15 Mar 2015 #4 Vb.net şuan popüler olan yazılım dilinin adıdır. Birçok şeyi kolayca syntax'ı garipsemeden yapabilirsiniz. Visual studio'yu indirip başlayabilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Vb.net şuan popüler olan yazılım dilinin adıdır. Birçok şeyi kolayca syntax'ı garipsemeden yapabilirsiniz. Visual studio'yu indirip başlayabilirsiniz.
1 1089yasin Üye Katılım 2 Ağu 2012 Mesajlar 214 Tepkime puanı 0 Kredi 0 15 Mar 2015 Konuyu başlatan #5 Teşekkürler. Oyla 0 Downvote