Basit Düzeyde Araştırma | Fotoğraf İle Kişilerin Sosyal Medya Hesaplarını Bulun

Rapture

Kıdemli Grafiker
16 Eyl 2018
3,588
1,430
Black Sheep
UcV4A8.gif



7z0AWK.png



Google Kullanarak Kişilerin Sosyal Medya Hesaplarını Bulma

Merhaba dostlar, yine ben. Bugünki konum: Elinizde bir fotoğraf var fakat bu kişinin kim olduğunu bilmiyorsunuz ve bu kişinin sosyal medya hesabını bulmak istiyorsunuz. Bu konuya göre basit bir araştırma ile nasıl bulacağımızı gösterdim. Umarım beğeneceğiniz ve sonuç alacağınız bir video olur. Keyifli seyirler :))


7z0AWK.png



zaO00J.png



[ame]https://www.youtube.com/watch?v=udb1MeV0s4g[/ame]


Arama Link: https://images.google.com/?gws_rd=ssl


7z0AWK.png
 
Son düzenleme:

ODGamers

Yeni üye
4 Haz 2019
33
0
Afrika
Reis peki FBI hesaplari(instagram uzerinde) nasil her fotodaki kisinin instagramini buluyorlar bana bu merakli geliyor ve biliyorsan soylermisin
 

azdoz

Üye
30 Eyl 2017
104
0
İstanbul
Reis peki FBI hesaplari(instagram uzerinde) nasil her fotodaki kisinin instagramini buluyorlar bana bu merakli geliyor ve biliyorsan soylermisin

Kendi tayfası yazıyor onlarda bulmuş gibi yapıyor. Diğer yöntemde yan hesapları var herkesi takip ediyorlar. Paylaştıkları yani buldukları kişiler zaten ünlü sayılcak takipçileri var. Bırakta bulsunlar yani 😀 Farklı algoritması yok yani.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.