Başka Birinin WhatsApp Hesabıma Girdiğini Nasıl Anlarım ?

masonz

Uzman üye
12 Ocak 2021
1,283
223
Tek Başına Bir Teşkilat
Tekrardan merhaba @Alperenkayan ilk olarak şu yöntemi deneyebilirsiniz ilk olarak belli bir saat aralığı wp girmeyiniz daha sonra başka cihazdan
hesabınızın ne kadar süredir aktif olduğu çıkmakta zaten örnek 5 saat girmediniz daha sonrasında 1 saat önce aktifti gibi bir şey yazıyorsa
anlayınki hesabınızda bir kişi var bu yöntem işe yarayacağını düşünüyorum.

ayrıca modlu wp indirdiyseniz onlardan yana da bir sorun çıkmış olabilir
onun dışında biliyorsunuz ki wp size doğrulama kodu göndermekte bunun gibi wp adına başka smsler geldiyse anlaşılabilir

Ayrıca bağlı cihazlar bölümünü sürekli kontrol edebilirsiniz.

eğer içinizde bir kuşku varsa wpnize girildiğine dair virüsler ile alakalı cihazınıza hard reset atabilirsiniz yada ant-virüs kullanabilirsiniz.



𝓲𝔂𝓲 𝓯𝓸𝓻𝓾𝓶𝓵𝓪𝓻
 

meami21

Katılımcı Üye
26 Eyl 2013
850
26
Eskişehir
Whatsapp web harici soruyorsanız hesabınıza kimse giriş yapamaz. Modlu wp kullansa dahil sms ile doğrulama istemektedir. Bunuda hallederse diye sorucak olursanız o zaman sizdeki whatsapp hesabı pasife düşecektir. Yani sizin cihazınızdaki wp uygulaması aktif olarak çalışıyorsa başka birisinin web harici erişme durumu yok diyebilirim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.