Başkası Adına Kendinize Mesaj Atmak [FACEBOOK]

DarkDay1923

Uzman üye
17 Ağu 2011
1,227
0
Öncelikle Merhaba,
Evet Arkadaşlar İspanyada Bir İnşaat İşçisi Facebook Adlı Sosyal Paylaşım Sitesinin Bir Açığını Yakaladı Açık Öyle Birşey ki Başkası Adına Kendinize Mesaj Atabiliyorsunuz
Not: İspanyolcadan Anca Bunları Anladım :)

Basından :
İspanyol Alfredo Arias'ın (37) ''yakaladığı açık'' sayesinde, bir
Facebookkullanıcısının hesap bilgilerine kolayca erişilebildiği ve bu kişi adına mesaj gönderilebildiği belirtildi.

Evet Arkadaşlar Elinizde Kendinize Mesaj Olarak Atacağınız Kişinin İdsi Yanı www.facebook.com/(burdan sonraki kullanıcı adı lazım)


örneğin ; www.facebook.com/ turkhackteamsssss Olsun


Evet Facebookun Özel bir E-posta Adresi Var Bildiğiniz gibi uzantısı @facebook.com olan e-posta hesapları şimdi Kullanıcı Adı abcd olan bir Üyenin E-posta Adreside [email protected] Olur Yani Eğer Kullanıcı Adı Varsa Elinizde Kolayca Hallede Bilirsiniz Şimdi Bu Nasıl Oluyor ? Biraz Açıklayıp Hemen Nasıl Yapacağınızı Anlatayım ;)


Bu Nasıl Oluyor ?


Evet Arkadaşlar Şöyleki Gönderen-Alıcı-Mesaj Olarak Algılayın Meseleyi Üye Olmak İçin Formu Hatırlayın Ad - şifre Yazarsınız ya Buda AYnen Öyle Birşey Önce Size Kimden Mesaj Gelmesini İstiyorsunuz , Ardından Alıcı Yani Siz'in E-posta Adresiniz Ve En son Olarak Mesajınızı Yazıyorsunuz Bu Kdr Basit



Nasıl Yapılır ;
Buraya Tıklayarak Siteye Gidelim

>>Aşağıya İnin
>> Formu Gördüğünüzde Durun
>> Formun 1.boşluğuna Size Kimden Mesaj Gelmesini İstiyorsanız Onun Kullanıcı Adını Yazıp @facebook.com Yapıyoruz
>> 2.Boşluğa Kendi Kullanıcı Adınızı Ve @facebook.com Koyup Devam Ediyoruz
>> Ardından Mesajınızı Yazıp Gönderiyoruz :)
6402072617_7fa8147718.jpg


İşlemler Bu Kdr Basit iyi Günler ... "Darkday "



Kaynaklar ;
İnşaat İşçisi Facebook'un Açığını Buldu - haber365.com
Enviar mensajes de facebook como si fueras otro usuario (fallo de seguridad) | Iván García Estébanez
El internauta de León: Descubierta grave vulnerabilidad en facebook

 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.