Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bi baskasini PC s sizma nasil yapilir yani gizli bi sekilde? o kisi anlamada destop un görmeyi ve kontroll etmeyi biri analabilirsey sevinirim mümkünse hangi prog. lar ve nerde bulabilirz...
bak kardeşim aramıza yeni katılmışsın belli sırf başkalarına zarar vericem diye bu işleri sorma biz kimseye zarar verilmesine izin vermiyoruz gün gelir senden bi bilgili kişi seninde pcni hackler görürsün pc hacklemenin zevkini böyle sorular sorup araştırma yapmadan bu sitede dolaşmayın kimseye zarar vermeye hakkın yok belli ki zaten birine zarar vericen ama yeterli araştırmayı yap gidipte başkalarına ben hackerım deme ondan sonra başın sıkışır bi hack sitesine üye ol yardım iste ohh ne ala bu site zevkine hizmet veren bi site değil haberin olsun
evet baskasine zara vermek istiyorum cunkü o kisi benim 4 ayilik + 2000tl deyerinde deki oyun deyerimi caldi.... metin2 fln diyil oynadigim oyun.... adam cok basit yapti bana birsey indirtirdi prog. calismadi ertesi günü hersey giti.... nasil birsey sence? 4 yil..... ben sadece hangi prog. kullanmam gerektigni bilmek istiyorum... ben analarsan sevinirim....