Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar karşı tarafın haberi olmadan kod gitmeden özellikle whatsappına girebilmemiz mümkün mü ? bilen varsa yardımcı olabilir mi ? teşekkürler şimdiden.
CemilK rat için port lazım diye biliyorum ve modemim de port açamıyorum modeli "300Mbps Kablosuz N USB VDSL/ADSL Modem Router Model No. TD-W9970(TR)" budur bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
Öncelikle bunu yapabiliyorsan zaten hacker olma yolunda büyük bir adım kaydetmişsindir.
Lakin sen port açmayı buraya yazıyorsan wp sızmaya başlamadan önce daha hafif konular ile yoluna devam et. Senin için hem daha geliştirici hemde daha iyi olur.
wp konuşma dosyaları aslında telefon üzerinde yedeklenir ama elbette öyle ulaşılabileceğiniz bir yerde değil. Telefon root'lu ise bu dosyalara ulaşıp tüm mesajları okuyabilirsiniz.(Silse bile!) Lakin telefonu root'lu değil ise RAT soksanız bile sisteme ancak yeni gelen mesajları bildirimleri okuyaraktan ele geçirebilirsiniz. Onun dışında uygulamayı başlatıp ekran görüntüsü almak gibi yollarda var tabi ama bu çok belli olurdu. Yada hiç bilmiyorum kendisini mantıklı duruyor ama ...
QR phishing yolu var whatsapp web ile qr kodu okutabilirsek whatsapp üzerinde tam yetkimiz olur :incele
vahcet12 dostum ben port açmayı biliyorum 2015 yıllarında falan oyunlar da serverlerim vardı lakin şuan modemim değişti ve onda port açsam da aktif olmuyor sorun bu her hangi bir şeye bağlasam da aktif olmuyor