►►►•• Bayramınız Kutlu Olsun ( : ••◄◄◄

Ruh

Adanmış Üye
10 Eyl 2015
6,465
45

6PyW7P.png



1450347891202.jpg






Selamun Aleyküm
Öncelikle Allah'ın selamı üzerinize olsun.

"Önce selam sonra kelam." (Hadis-i Şerif)





6PyW7P.png


Abdullah ibni Abbas (r.a.) şöyle dedi:


6PyW7P.png


“Rasulullah (s.a.v.):

‘Şüphesiz ki bugün bayramdır! Allah bu günü Müslümanlar için bayram yapmıştır! Cuma’ya gelen kimseler yıkansın! Eğer güzel kokusu varsa ondan sürünsün! Misvaka ise, iltizam gösteriniz!’


buyurdu.”

6PyW7P.png



Rasûlullah (s.a.v) şöyle buyurmuştur:

“Güneşin doğduğu en hayırlı gün Cuma günüdür. Adem (a.s) o gün yaratıldı, o gün Cennete konuldu ve o gün Cennetten çıkarıldı.”


6PyW7P.png


Cumamız, bayramımız kutlu olsun ( :

6PyW7P.png





611x395_cuma_namazi_saatleri_istanbul_izmir_ankara_568f6f326e28c.jpg


Allah razı olsun.

Vesselam...




 
Son düzenleme:

Ruh

Adanmış Üye
10 Eyl 2015
6,465
45
Bayramınız kutlu olsun, hayırlı cumalarınız olsun ( :
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.