Beckham'in takintilari

TheCylient

Üye
12 Ocak 2006
218
1
İngilizlerin ünlü futbolcusu David Beckham, eşyaları çift çift yerleştirmek ya da herşeyi sağ tarafa koymak gibi tuhaf takıntıları olduğunu itiraf etti.


İngiliz Daily Express'in haberine göre, yakında ITV1 tarafından yayınlanacak röportajında İngiliz Milli Takımı'nın kaptanı Beckham, takıntı hastalığı olduğunu kabul ederek, “Pepsi şişelerini buzdolabına koyuyorum, eğer tek sayıysa hemen bir tane daha ekleyerek sayıyı çift yapıyorum” diyor.

Real Madrid takı****n orta saha oyuncusu Beckham, bu takıntılarından kurtulmak istediğini ancak, başaramadığını söylediği görüşmede, “Bir otel odasında, dinlenmeye başlamadan önce, broşürleri ve kitapları çekmeceye koyarım. Herşey mükemmel olmalı” ifadesini kullanıyor.

Manchester United'da oynarken, takım arkadaşlarının bu takıntılarından haberdar olduğunu ve ayakkabılarını, giysilerini ya da dergilerini dağıtarak kendisine oyunlar oynadıklarını belirten Beckham, Real Madrid'teki arkadaşlarının ise bu takıntılarını bilmediklerini söylüyor.

Bedeninde 12 dövmesi bulunan Beckham, dövme yaptırdığında hissettiği acıdan zevk aldığını belirtirken, “Bu garip gelebilir ama ben gerçekten acıyı seviyorum. Ama bir anlamı olmayan dövmeler yaptırmayacağım. Dövmenin illa ailemle ilgili olması ya da beni ve ailemi koruyacak birşeyler olması lazım” diyor ve aslında eşi Victoria'nın başka dövme yaptırmasını istemediğini belirtiyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.