Bedava hızlı bir şekilde hit kasma ve para kazanma :)

*-*Alpagu*-*

Uzman üye
10 Tem 2012
1,866
2
Ankara / Zürih
Öncelikle Hoş Geldiniz.

Şimdi sizlere organik hit programının anlatımını yapacağım. Belki duyanınız vardır belki yoktur bilemem :)
Program Alexa Değerinizi Uçurur :)
CPM Reklamlarınız varsa çok iyi bir hit ve para kazanma kaynağıdır :)

sitemiz: Refli
Refsiz
refimden illa üye olun demiyorum size kalmış bişey. Öncelikle Siteye kayıt oluyoruz ve epostadan onaylıyoruz.
v17jd.bmp


Ardından giriş yapın

hitleap+login.PNG8.PNG



Açılan bu sayfada kazandığınız dakika ve paraların istatistiğini görürsünüz. (1-İstatistik ekranına yönlendirir,
2-Web sitelerinizi ekleyeceğiniz bölümdür,
3-HitLeap Viewer programını indireceğiniz butondur,
4-Sizin referanslarınızın listesini gösterir,
5-Web siteleriniz içi dakika ve premium üyelik alacağınız bölümdür, 6-HitLeap yetkilileriyle iletişim kurmanızı sağlayan bölümdür, 7-Hesabınızdan çıkmanızı sağlayan bölümdür
.)


hitleap+ana+men%C3%BC.png5.png


''MyWebsites'' e tıkladığınızda web sitelerinizi ekleyeceğiniz bölüm açılır. Buraya ücretsiz üyeler en fazla 3 site ekleyebilirler.

hitleap+site+ekle.png6.png


''Traffic Exchange'' butonuna tıkladığınızda sağtarafta bulunan ''HitLeap Viewer Application'' programını bilgisayarınıza indireceğiniz bölüm gelir. Bu programı tıklayarak bilgisayarınıza indirin.

hitleap+viewer+application.PNG7.PNG


Bilgisayarınıza indirdiğiniz programı çalıştırınca karşınıza bu ekran gelir.Hemen kullanıcı adınız ve şifrenizi yazarak, hesabınıza giriş yapın. ''Start Traffic Exchange'' butonuna basarak, dakika ve hit kazanmaya başlayabilirsiniz.

hitleap+start+traffic+exchange.PNG9.PNG


Geldik size açıklamak istediğim bölüme :)


Öncelikle burada hesabınızı istediğiniz kadar PC'de açabilirsiniz :)
Forumlarda hit satışı yaparak parada kazanabilirsiniz :) Sizin 1 dakika programınız açık kaldığında siteniz 6 hit alır. farklı 4 PC'de açtınız sayarsak dakikada 24 hit alacaktır siteniz.

Para kazanma olayı ise satış forumlarında düşük fiyatlara hit satmaktır :) Ben satışını yapmaktayım ve şuan aldığım ücretler ile 4 Windows VDS Aldım ve üzerinden işi iyice ilerlettim :)
 
Son düzenleme:

abasanus

Katılımcı Üye
31 Tem 2010
700
0
İstanbul
yararlı oldu sağol fakat beceremedim sanırım,programı açıyorum diğer kayıtlı siteleri teker teker geziyor 5dk dır falan açık ama siteden kendi sitemin hitlerine bakıyorum artış yok
 

*-*Alpagu*-*

Uzman üye
10 Tem 2012
1,866
2
Ankara / Zürih
yararlı oldu sağol fakat beceremedim sanırım,programı açıyorum diğer kayıtlı siteleri teker teker geziyor 5dk dır falan açık ama siteden kendi sitemin hitlerine bakıyorum artış yok

Biraz zaman senin 1 dakika gezdiğin direk gelmiyor 3-4 dakikada bir güncelleniyor. sonra toplu geliyor. hala sıkıntı varsa 15 dakika açık bırak sonra ekle. birde hiti 1 dakika yaparsan gezdiğin kadar gelir. 10 saniyeye ayarlarsan eğer senin gezdiğin 1 dakikada sitene 6 hit gider.
 

kimsediil

Katılımcı Üye
8 Şub 2008
309
0
36
hitleapı bilmeyen mi kaldı hocam. Ama kuru kuru hiti kim ne yapsın. Ayrıca yeni acılmış sitelerin sandboxa kara listeye düşürmek için birebir, yinede paylasım için teşekkür.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.