Merhaba arkadaşlar bugün size yeni keşfettiğim bedava hosting sitesini paylaşacağım sizi fazla oyalamadan siteye ve özelliklerine geçelim.(Konu Sabitlenirse Faydalı Olacaktır.)
Site: nazuka.net
Sınırsız MB Depolama Alanı
Aylık Transfer Of Sınırsız MB
Limitsiz MySQL Veritabanı
Sınırsız Alan ve Alt alan Adları
Sınırsız E-posta Adresleri
Sınırsız FTP Hesapları
Yanlış görmüyorsunuz hepsi sınırsız ben kullanıyorum şu ana kadar hiç bir sorun çıkmadı.Bu hostingin
bir özelliği var Alt alan adıda veriyor mesela siteadı.nazuka.net işinize yararmı bilmiyorum veya aranızda bilenler vardır ama bilmeyen arkadaşlar 00webhost veya hostinger gibi sitelerden alıyorlar nazuka.net şu ana kadar hiç bir sorun çıkartmadı sizede tavsiye ederim bir teşekkürü haketmedimmi sizce?Deniyecek kişiler veya deniyenler yorum atarsa arkadaşları bilgilendirmiş oluruz.
Dnsleri:ns1.main-hosting.com
ns2.main-hosting.com
Site: nazuka.net
Sınırsız MB Depolama Alanı
Aylık Transfer Of Sınırsız MB
Limitsiz MySQL Veritabanı
Sınırsız Alan ve Alt alan Adları
Sınırsız E-posta Adresleri
Sınırsız FTP Hesapları
Yanlış görmüyorsunuz hepsi sınırsız ben kullanıyorum şu ana kadar hiç bir sorun çıkmadı.Bu hostingin
bir özelliği var Alt alan adıda veriyor mesela siteadı.nazuka.net işinize yararmı bilmiyorum veya aranızda bilenler vardır ama bilmeyen arkadaşlar 00webhost veya hostinger gibi sitelerden alıyorlar nazuka.net şu ana kadar hiç bir sorun çıkartmadı sizede tavsiye ederim bir teşekkürü haketmedimmi sizce?Deniyecek kişiler veya deniyenler yorum atarsa arkadaşları bilgilendirmiş oluruz.
Dnsleri:ns1.main-hosting.com
ns2.main-hosting.com