Beyler Bu bug falan degil bence Çünkü siteye erişim saglanamıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asd - Hızlı ResimYeterlimi hocam bu kadar yoksa bilgileride vereyim istiyorsan ?
Hocam cPanelden denemedim bende giriyorum ama bi 30dk geçince ftp ile gir public_html nin içindekileri temizle uploadını oraya yap sıkıntı yaşamazsın sanırsamC-Panel e Erişebiliyorum ama site gelmiyor
Bana sitenin urlsiyle beraber ss atabilirmisin
Bu siteye ulaşılamıyor
egeoyundaoffical.com ana makinesinin sunucu DNS adresi bulunamadı.
DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN
Bu Hatayı veriyor
Yemek mi bu biraz soğusun öyle yeriz der gibi :trl
Ben site açtığımda hemen upload ediyordum bunu nasıl açıklarsın peki![]()
I want to host my own domain.
Ben kendi domainimi kullanmak istiyorum diyor kısaca yani olmayan birşeyi kullanamazsın varsa aktarırsın sadece örneğin .tk uzantılarını aktarabilirsin.
sanırım fixlendi özür dilerim daha önce kurduğumda girebiliyordum zaten bu .comlu siteyi yeni kurdum gelir diye bekledim :/ onun dışında başka bedava verenlerde var test edeceğim zate zate paylaşacağımKardeş kendini kandırma attığın ss te http://metro0x35.com/ diye bir site açılmamış sitede bug fln yok sadece varolan bir siteyi aktarma için yapılan bişey varolan bir site olmadığından aktarmada olmuyor
sol kardeşim bene boşuna uğrştımbug fln yok kardeşim boşuna uğraşma arkadaş yanlış anlamış olayı sanırım
Senin olmayan bi domain üzerine site kurmaya çalışırsan alacağın hatadır.Arkadaş olayı yanlış anlamış olmaz böyle bişey.Bu siteye ulaşılamıyor
egeoyundaoffical.com ana makinesinin sunucu DNS adresi bulunamadı.
DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN
Bu Hatayı veriyor
.comxa.com oluyor com'lu olmuyor maalesef :S
Fixlendi sanırım ?