Ben Daha Yeniyim Tasarımım Nasıl Olmuş Diye Sorucaktım?

alper0324

Yeni üye
5 Ocak 2012
15
0
Merhaba Coder ve Usta Kardeslerim,

Ben Bu İşe Yeni Başladım ve Bazı Fonksiyonları Artık Anlamaya Başladım Ama Şimdi Biraz Tasarım Çalışmak istedim ve Tasarım Çalışmama ByAYhan Kardeşimizin Paylaştığı Projesi olan "HexLogger v5" ile Başladım. Tasarımımı İyi, Kötü Nasıl Bulduysanız Söyleyin Arada Pek Bir Fark Yok Ama Buton ve Renkler Felan Bide Formun Boyutunu Ayarlayamamamdan Dolayı Biraz Fazla Sürdü 2 Saat Kadar :( Ama Şimdi Herşeyi Hallettim.

ByAYhan Kardeşimize Teşekkürlerimi Sunuyorum Tasarıma Yorum Yapanlarada Şimdiden Teşekkür Ederim.


Önceki Hali :
72411.jpg




Editlememden Sonraki Hali :
i6158383_adsiz.bmp
 

By habipsana

Katılımcı Üye
3 Ağu 2012
920
0
kardeşim sadece arkaplan v.s değiştirmekle olmaz tamamen değitirmelisin sekme fln koymalısın kodları arkadaşın dediği gibi hexlogger 5 sourcesinden almalısın yine..
 

alper0324

Yeni üye
5 Ocak 2012
15
0
okadar cevap yazdım birden silindi :) yorumlar için teşekkürler akşama yeni bir proje hazırlayıp hexloggerın sourcelerini yeni projeye yazıcam daha güzeli gelicek hazır olun :)
 

Hacker By Furkan

Katılımcı Üye
9 Eyl 2012
502
0
Batman
Peki Bu Program Turkojan Gibimi Yalnız Kardeş Server Olusturdugmuzda Serveri Bağlı Oldugumuz Workgroupta Tek Yedirebiliyoruz Gibi Geldi BAna Farklı Bİr Workgroupa Yedirdim Hıc Olmadı
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.