Beyaz Şapkalı Hacker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ogulcan954

Uzman üye
20 Ağu 2010
1,290
0
Arkadaşlar ben beyaz şapkalı hacker olmak istiyorum yani pkk sitelerini din ve bayrağa hakaret eden siteleri hacklemek istiyorum hackledikten sonra yasal bakımdan bir sorun yaşar mıyım? yani bununla ilgili suç sayılmayan bilişim yasaları nelerdir?
 

_EroS_

Yaşayan Forum Efsanesi
4 Mar 2009
8,670
4
39
Antalya
Hacklemeyeceksin diye birşey yok hacklersin.. Fakat bu TÜRKİYE CUMHURİYETİ ÜLKE SINIRLARI içerisinde olan bir siteyse her daim evinden alınma şansın var :)
 

ZagoR

Katılımcı Üye
29 Ocak 2012
851
0
Trabzon
Beyler Hack yapıpda yakalanmamak istiyorsanız en iyi yöntem evinizden uzak bir internet cafede kamerası olmayan bi yerde hack inizi yapıp qitmek tabi izinizi bırakmayın :)
 

justrull

Yeni üye
12 Şub 2012
22
0
her yol arkasında iz bırakır fakat denemeni tavsiye edeceğim yol:
önce baska bir kullancılardan bir kaç tane ıp adresini ele geçireceksin..sonra o ıp adrsleri üzerinden sırasıyla değistirerek saldırını yapacaksın ...bu senin yakalanmanın zorlastırır...fakat bu yolu denedikten sonra bir sonraki saldırı için kendi esas ıp adresinide değistir we bu yolu her seferinde farklı ıp adrsleri üzerinden yapabilirsin..kendi ıp adresini degistir derken elbette bilgsayarının esas ıp adresi değişmez fakat seni bulmaya calısanları sasırtacak bi numaralar wardr.. bunlardan birisi ıp adresini farklı gösterecek programlar..tabi bu programları internette bulamazsın..
 
Son düzenleme:

ihan3t

Kadim Üye
7 Şub 2012
5,018
24
bana kalırsa izini bulamayacakları ya da en zor bulabilcekleri yol çok ters bi muhitte güvenlik kamerası vb. olmayan bi internet kafeye gitmek. laptop ile wireles olan bi yere bağlanmak. ya da zombi pc yapmak.. çok büyük hackleri evden yapmamanı tavsiye ederim. Arkadaşların dediği gibi burası Türkiye :)
 

justrull

Yeni üye
12 Şub 2012
22
0
sizin su noktayı bilmenizde fayda oldugunu düşünüyorum..artık internet cafede kameraların olmadıgı yerde hacking yapmak hiç bir işe yaramaz ..çünkü eger ıp adresini yani kullandgn bilgisayarına ulasırlarsa daha saldırını tamamlamadan enselenirsiniz..önemli olan size ulasmadan önce araya engeller koyarak onları saldırı bitene kadar size ulasmalarını engellemektür..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.