Beyler 6000 tl ye en uygun pc nedir ?

PixelBey

Yeni üye
20 Haz 2020
17
0
Para biliktiriyorumda fırında çalışıyom alcagım en iyi bilgisayar nedir onu sorcaktım:)::):
 

GhostRoot

Üye
26 Şub 2014
197
0
Para biliktiriyorumda fırında çalışıyom alcagım en iyi bilgisayar nedir onu sorcaktım:)::):

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=JYYx7udu-B8[/ame]
daha tek tıkla buldugum sistem fazla araştırmadım fakat 144hz sığdırabilinmiş çok iyi 75hz normalde oluyor 5.500TL lik bilgisayarlara.
Al bir bilgisayarcıda toparlarsın veya kendin takarsın kolay
 

Muhammed1626

Uzman üye
8 Eyl 2016
1,128
5
Los Angeles
Para biliktiriyorumda fırında çalışıyom alcagım en iyi bilgisayar nedir onu sorcaktım:)::):

Merhaba PixelBey; Sinerji, incehesap ve itopya gibi toplama PC sitelerinden tasarım ve performans olarak hoşuna gideni bulup alt tarafta bir yerler de sistem parçalarını not al ve parçaları kendin temin edip topla bu şekilde hem daha hesaplı hemde bedeline göre en iyisini (en ucuz fiyata en iyisi yani fiyat performans mantığını yakalamış olursun) yaparsın, selametle vesselam.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.