Beyler biraz aşkla ilgili dalga geçicek olan gelmesin

Realinq55

Üye
24 Tem 2013
107
0
arkadaşlar bir kıza aşık oldum ama kız bana yan bile bakmaz yani takıldığı ortamlardaki çocuklar benden kat kat daha yakısıklı ama kzı unutamıyorum ne yapmalıyım önerisi olan ?
 

Realinq55

Üye
24 Tem 2013
107
0


ooo ozamna o iş zor be babacan :) kızı unut sen kızı çirkin düşün bak nası unutuyosun :D

rwyc7.jpg
tamam kardeşim kız çirkin öyle düşünüyorum bu kız işte :(
 

mhmtonur

Üye
14 Mar 2013
145
0
Antalya
rwyc7.jpg
tamam kardeşim kız çirkin öyle düşünüyorum bu kız işte :(


Huhuhuvvvvvvvvvvvvvvvvvv :RpS_love::RpS_love::RpS_love::RpS_love::RpS_love::RpS_love::RpS_love::RpS_love::RpS_love::RpS_love::RpS_love::RpS_love::RpS_love::RpS_love::RpS_blink::RpS_blink::RpS_blink::RpS_blink::RpS_blink::RpS_blink::RpS_blink::RpS_blink::RpS_blink::RpS_blink::RpS_blink::RpS_blink::RpS_blink::RpS_blink::RpS_blink::RpS_blink::RpS_blink:
Kanka Bu Kız sana Solucan Atmıs Bnce Yavas Yavas Öldürür Bu adamı ha
 

holocoust28

Uzman üye
26 Tem 2013
1,170
0
La Gardaşım bak kızla git konuş utanma etme Yani muhabet et ben geçensenelerde okulda bi kız sevdim ilk aşık oluşumdu tanımıyordu daha beni konuşmuşlumuz yoktu o onun Facesini vs aldım dikatini çekeyimdiye hiç bi b0k olmadı böyle hataya düşme sakın ona zarar verme ha bide 1 yıl boyunca konuşamadım utancımdan o kızla Fakat konuşsam Belki ayarlıyacaktım sen sen ol Git konuş muhabeti kur Zaman geçmeden :) ya deyilse benim gibi olursun gardaşım
 

ROOOT

Üye
13 Tem 2010
71
0
Yahu KARDESIM enguzel ask zor olanmis and deyse sole bi passport almanlazim 50.000tl cebine ails yapcan gitcen yada kizin maili varsa sole gorkemli bir mail yola tabi Ida itibar ediP bakarsa :)
 

ROOOT

Üye
13 Tem 2010
71
0
kızı nerden bulcam lan onu söyleyin :D



La civi civiyi soker birakin bu deliyi taaa abd den bulmus lan bize tskmi yapion :)
Kizi nerde Vulcan sana soleyim. Su sesli chatlara git okiza davetiye yolla gelirsen ekime gelmesen ... De kiza boskoy Gitsin bilader ne bu kendini heder etin reklam bende var bakiorum olmuyor cakarim ....na. beline uzaaa diorum bi bakiorum yanima onnumara minyatur manita bosuna urasmisim okadar ay kizla. :) :yo
 

TheDependent

Katılımcı Üye
11 Eyl 2012
546
0
pnp sen bide kendi fotonu at.bide sana bakalım ondan sonra yorum.mesela ben öyle kendime bakmazdım mal gibi sabahtann akşama kadar pc.sonra aynı semtde oturduğum bi kız gördüm faceden.bu bana bakmaz falan filan.arkadaşlarla hep onun mahallesindeydik :D sonra takıldığı bebeleri gördüm yani arkadaş olarak gördüklerini.sonra saç stillerinine baktım bende aynısnı felan.birazda üste başa çeki düzen ver.bi kot pantolon , vücut varsa dar gömlek.hummel ayakkabı , rayban gözlük :D kızın yanına git veya faceye fotonu çek at.kızı etiketle.iş bitmiştir :)o dediğim kızla nerdeyse her gün yan yanayım. :) hadi sana kolay gelsin :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.