adamın biri yol kenarında otostop yapıyormus.cok karanlık bi geceymiş ve adamın önünde bir araba durmus.adam arbaya binmiş ama soför yokmus araba kendiliğnden gitmeye baslamıs.araba bir ucuruma doğru gidiyormus adam korkudan donakalmıs tam o anda camdan bir el uzanmıs ve direksiyonu cevirmiş.araba yoluna devam etmiş ama adam ilk fırsatta arabadan atlayıp en yakın kasabaya gitmiş.bir bara girip olanları anlatmıs yanındaki adam şöle demiş:
-demek ben bozulan arabamı iterken içinde oturan serefsiz sendin!!
adamın biri barda cok içmiş ve tuvalete gitmiş bir bakmış pisuvar altından.işini gormus ve eve gitmiş ertesi gun yine aynı bara gelmiş tuvalete bakmış pisuvar mermerden.barmenin yanına gidip demiş:
-tek farkınız altın pisuvardı artık o da yok
barmen:
-mahmut abi saksofonuna kimin işediiini buldum...
ali ödevi için babasına politikanın ne olduunu sormus.babası demiş bak ben emperyalizmim para bulurum, annen hükümet evdeki kararları verir,hizmetcimiz halk işini yapıp para alır,küçük kardesin de gelecek bunlar birlesince politika olur demiş.gece alinin kardesi altına kacırmıs.ali annesine haber vermiş ama annesi uyuyormus hizmetciye haber vermek isteyince hizmetcyle babasını iş üstünde bulmus ve ertesi gün ödevini okmus:
-emperyalizm halkı sömürüyor hükümet uyuyor gelecek b*k içinde
temel safariye cıkmıs.cok sıcak olduu için cadırınde cıplak uyuyormus.bir gürültü duymus dısarı cıkmıs bakmıs bir fil.fil temele bakıp demiş:
-bu kadar kısa hortumun varken nasıl yemek yiyorsun??
-demek ben bozulan arabamı iterken içinde oturan serefsiz sendin!!
adamın biri barda cok içmiş ve tuvalete gitmiş bir bakmış pisuvar altından.işini gormus ve eve gitmiş ertesi gun yine aynı bara gelmiş tuvalete bakmış pisuvar mermerden.barmenin yanına gidip demiş:
-tek farkınız altın pisuvardı artık o da yok
barmen:
-mahmut abi saksofonuna kimin işediiini buldum...
ali ödevi için babasına politikanın ne olduunu sormus.babası demiş bak ben emperyalizmim para bulurum, annen hükümet evdeki kararları verir,hizmetcimiz halk işini yapıp para alır,küçük kardesin de gelecek bunlar birlesince politika olur demiş.gece alinin kardesi altına kacırmıs.ali annesine haber vermiş ama annesi uyuyormus hizmetciye haber vermek isteyince hizmetcyle babasını iş üstünde bulmus ve ertesi gün ödevini okmus:
-emperyalizm halkı sömürüyor hükümet uyuyor gelecek b*k içinde
temel safariye cıkmıs.cok sıcak olduu için cadırınde cıplak uyuyormus.bir gürültü duymus dısarı cıkmıs bakmıs bir fil.fil temele bakıp demiş:
-bu kadar kısa hortumun varken nasıl yemek yiyorsun??