Çözüldü Bıçaklandım ne yapmalıyım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Viction

Katılımcı Üye
15 Mar 2017
586
0
Kanada
Diz kapağımın üstünden bıçak darbesi aldım bir miktar açıldı hastaneye gidersem tutanak vs işi uzatıyorlar. Ben pansuman yaptım ama önereceğiniz bir şey var mı şuan temizleyip sardım.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Cyber00t

Uzman üye
19 Kas 2009
1,337
1
bypass :~#
Bıçağın nasıl olduğu önemli. Tetenozda gerektirebilir. Dikişlik durum yoksa dediklerin yeterli olsa bile yine de risk vardır. Hastaneye gittiğin zaman bunun bıçak darbesi olmadığını söylersin.
Köpeğimi gezdirirken boş inşaatın orada kaza geçirdim ve çıkık demir saplandı diyebilirsin. Bıçak darbesi dese bile doktor değil diyebilirsin. O da hastane polisini çağırma durumunda kalmaz. Bahsettiğin ağır bıçak darbesi hariç diğer hasarlarda pek bir sorun çıkarmıyorlar. Bir çok arkadaşımın başına geldi ve bunun gibi bahaneler ile durumdan yırttılar. Mikrop kapma olasılığın olabilir. O yüzden hastaneye gitmekte fayda var.
 

Slaptonimus

Katılımcı Üye
3 Haz 2017
447
2
sağlık ocağına götür oğlum sağlığın şakası olmaz saçmalama kendim pansuman yaptım ne demek git adam gibi işini bilenlere yaptır.
 

LORDCHUCKY

Katılımcı Üye
13 Ocak 2018
889
0
NEREYE
Doktora git nasıl oldu derse kendim yaptım de böyle olmaz bacağın bile kesilebilir ama konu açtığına göre fazlada ciddi bişey yok batikon varsa sür. Mikropları alır
 

YelHak

Uzman üye
3 Ocak 2016
1,358
2
Bakü
Yarabandı yapıştır diyen var çıldırıyorum ya , kardeşim ben sağlıkçıyım yaranın derinliği büyükse hemen fazla sıkı olmayacak şekilde bi bezle sık orayı , bez kan olsa bile çıkarma üstüne bi bez daha geçir. ve bahane falanmı buluyosun ne yapıyosan yap mutlaka hasteneye git.

Eğer derin değilse ve tetonoz aşısı olduysan , tentürdiyotla yaranın etrafını temizle ve yine bi bezle sar pıhtılaşınca bezi çıkartıp krem falan sürebilirsin.
 

C432

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
602
0
yara büyükse dikiş atman lazım.
ayağını hareket etirmemen lazım yarayı daha fazla açmamak için ve kanamaya yol açmamak için.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.