Bilişim teknolojisi
Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar,
benim bir kaç sorum olacak konuya bakan herkese teşekkür ediyorum.
Ben henüz lise 3'e yeni geçtim anadolu lisesinde okuyorum ve bölüm seçmeyi lise 3'te gerçekleştireceğimiz için sayısal düşünüyorum çünkü ben bilişimle uğraşmak istiyorum ve ilgili mantıken sayısal, bende bundan dolayı sayısal seçtim.
Yalnız kafama takılan bir kaç soru var;
benim bir kaç sorum olacak konuya bakan herkese teşekkür ediyorum.
Ben henüz lise 3'e yeni geçtim anadolu lisesinde okuyorum ve bölüm seçmeyi lise 3'te gerçekleştireceğimiz için sayısal düşünüyorum çünkü ben bilişimle uğraşmak istiyorum ve ilgili mantıken sayısal, bende bundan dolayı sayısal seçtim.
Yalnız kafama takılan bir kaç soru var;
- Üniversite seçimini nasıl yapmalıyım, daha doğrusu üniversitede bölüm seçimini nasıl yapmalıyım ? mesela ben yazılımcı olmak istiyorum fakat hangi bölümler hangi dilleri öğretiyor ne okursam ne olurum ?
- Yazılımcı olarak adlandırılan meslek bir kaç dala ayrılıyor mu ?
- Yazılımcı olduğum zaman Visual Basic tarzı proglamlarla mı çalışmam gerekecek ? o programı kodlayacak bilgiye sahip olabilecek miyim ?
- Üniversite sonrası kendim bir ofis kurup sosyal medyadada adımı duyurarak bir şirket oluşumu kurmayı düşünüyorum sizce doğru mudur nasıl hareket etmeliyim ?
- Yazılımcı olduğum takdirde meslek adı olarak Coder mı olacağım yoksa farklı Coder yazılımcı mesleğinin farklı bir dalı mı ?
Son düzenleme: