bilgisayar açılırken konuşması mümkün mü ?

redid123

Katılımcı Üye
27 Şub 2016
350
0
Türkiye
selamün aleyküm, windows 7 vardı bende açılırken çıkardığı sesi ben hoş geldin olarak değiştirmiştim onu win 10 da yapabilir miyiz
 

Rumexus

Kıdemli Üye
26 Ocak 2016
2,159
325
Bilgisayar ekranınızın sağ alt köşesindeki Bildirim Alanında Ses simgesine (bir Hoparlör tarafından temsil edilir) sağ tıklayın .
Ortaya çıkan içerik menüsünden Sesler üzerine tıklayın.
Uygula'ya ve ardından Tamam'a tıklayın .

Windows 10 açılış sesini kendi seçtiğiniz bir melodi ile değiştirmek için yapmanız gereken şey:
Startup Sound Changer uygulamasını indirin.
İndirildikten sonra .ZIP dosyasını çıkarın, yükleyiciyi içindekiler arasında bulun ve çalıştırmak için üzerine çift tıklayın.
Ekrandaki yönergeleri izleyin ve bilgisayarınıza Başlangıç ​​Ses Değiştirici'yi yüklemek için yükleyiciden geçin.
Başlangıç ​​Ses Değiştiricisi bilgisayarınıza başarıyla yüklendikten sonra başlatın.
Başlangıç ​​Ses Değiştirici oldukça basit ve anlaşılması kolay bir uygulamadır. Açıldıktan sonra, Değiştir'e tıklayın.
Varsayılan Windows 10 başlangıç ​​sesini değiştirmek istediğiniz ses için .WAV dosyasını kaydettiğiniz yere gidin, dosyayı bulun ve seçin. Bunu yaptığınızda, Startup Sound Changer, bilgisayarınızın varsayılan başlangıç ​​sesini, seçtiğiniz sesle değiştirecektir.
Şimdi yapmanız gereken tek şey rahatlamak ve yeni seçtiğiniz açılış sesini bilgisayarınızın her açılışında yüzünüzde sert bir gülümseme ile dinlemektir. Gelecekte, bilgisayarınızın başlangıç ​​sesini varsayılan Windows 10 sesine geri döndürmek istiyorsanız, sadece Başlangıç ​​Ses Değiştirici'yi başlatın ve Geri Yükle'ye tıklayın ve program geri kalanını halledecektir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.