Arkadaşlar merhaba! İçimde artık bunaltı sıkıntı yaratan bir konu hakkında sizlere danışmak istiyorum. Biliyorsunuz bilgisayara bölümüne artık istek aşırı derecede yoğun. Yapay zeka vs. taraflarıda yoğun. O kadar popülerleşti ki artık bir tane bile boş yer kalmamış. Sizce bu işi bırakmanın vakti geldi mi? Yada nasıl bir yol izlenmeli? Ayrıca böyle oluncada iş bulma, maaş azalması gibi konularda devreye giriyor. Bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Lütfen sadece gerçek bilgililer cevap verirse sevinirim? (5. sınıftaki çocuklar bile yazıyor o yüzden artık gerçekten sıkıntı yaratmaya başladı bu konu içimde)
Ayrıca:
Otomasyonculuk sizce iyi gider mi? Ben yapabiliyorum gerekli kod bilgisine sahibim. (C++, C#, Python) Arduino dilinide bilrim ondan yanada sorunum yok. Yani eğer siber tarafı patlarsa en azından kendi işimi kurup (otomasyonculuk) diyip yedek planda arıyorum bu konu hakkındada cevap verirseniz sevinirim
Ayrıca:
Otomasyonculuk sizce iyi gider mi? Ben yapabiliyorum gerekli kod bilgisine sahibim. (C++, C#, Python) Arduino dilinide bilrim ondan yanada sorunum yok. Yani eğer siber tarafı patlarsa en azından kendi işimi kurup (otomasyonculuk) diyip yedek planda arıyorum bu konu hakkındada cevap verirseniz sevinirim