merhabalar dizüstü bilgisayarımda siyah ekran sorunu var driverdan kaynaklı bunu format atarak düzelte bilirmiyim ( sorunu format atarak cözdüm )
Moderatör tarafında düzenlendi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hocam her format attığınızda bunun bilgisayarınızın ömründen bir parça götürdüğünü biliniz. Format atmadan önce size tavsiyem driverden kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız Ashampoo Driver Updater isimli ufak boyutlu bir program var deneyin derim kendim kullanıyorum çok başarılı bir driver güncelleme programıdır.
Hiç açılmıyor derken elektrik mi gelmiyor yoksa bilgisayar çalışıyor fakat ekran mı gözükmüyor ?Hocam bilgisayar hiç açılmıyor nasıl yapacağım
Güncel sürücüleri nasıl bulabilirimFormatınızı attıkdan sonra açılacaktır yanlız bi süre sonra yine aynı hatayı kesinlikle verecektir. o yüzden format attıkdan sonra bilgisayarınızın driverlerini güzel bir şekilde güncellediğinizde sorun olmayacaktır. driver programları mevcuttur internete yazdığınızda göreceksiniz.
Güncel sürücüleri nasıl bulabilirim
Hocam her format attığınızda bunun bilgisayarınızın ömründen bir parça götürdüğünü biliniz. Format atmadan önce size tavsiyem driverden kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız Ashampoo Driver Updater isimli ufak boyutlu bir program var deneyin derim kendim kullanıyorum çok başarılı bir driver güncelleme programıdır.
format attım hocamHocam size önerim format atmanızdır sonradan güncelliyebilirsiniz şuana kadar format atmıştınız bile
hocam hepsini denedim yok olmadıKardeş önce siyah ekrandayken ctrl + alt + delete e bas. Görev yöneticisi açılıyorsa virüs falan yemişsindir. Görev yöneticisi açılıyorsa Solt üstten dosya ordan yeni görev çalıştıra bas sonra explorer.exe yaz açılırsa virüs taraması yap düzelir herhalde. Eğer bu da olmuyorsa format![]()
format attım hocam
olmadı hocam zaten format attım düzeldiMerhaba, Bu Video Sana Yardımcı Olucaktır.
https://youtu.be/QhgWNWbz710