Bilgisayar Hakkında

b00m

Yeni üye
24 Ağu 2017
6
0
Merhabalar, benim bilgisayarıma format yapıldı...
yapıldıkdan sonra bilgisayarım Windows 10 sürümünden 7 sürümüne düşürüldü...

Ben bilgisayarıma Zula indirim DirectX hatası verdi çözemedim bıraktım...
Sonra World Of Tanks indirdim oyna tuşuna basıyorum oyun hiç gelmiyor... sanki oyna tuşuna basmadım gibi gelmiyor... CD oyunlarıda yükledim bilgisayara hiçbirini açmadı ve ekran kartım 4GB amd var oda açılmıyor göstereyim...

Sonra ardından bu geliyor...

Bir bunada göz atın

Moderatör tarafında düzenlendi:

Emre160703

Kıdemli Üye
12 Haz 2016
2,101
0
Localhost
Directx'in son versiyonunu bilgisayarına yükle. Belli ki amd'nin sürücüsü kurulmamış. İnternetten amd 8600m için uygun driveri bulup yüklersen sıkıntı kalmaz.

Yardımsever Üyeler Kulübü

Krz3

Üye
19 Ağu 2017
70
0
dostum driverlarını yani sürücüleri güncellememeşsin ekran kartı vs güncellemek istiyorsan üstüne tıkla güncelleştir de otomatik aramyı seç ordan çevrimiçi 5 10 dk arıcak bulursa güncelliyceksin

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.