Bilgisayar Hızlandırma Hk

BrainHackZ

Uzman üye
9 Tem 2014
1,546
24
Merhaba arkadaşlar acer aspire 5520 dizüstü bi bilgisayarım var çok önceden almıştım tekrar kullanmak istedim fakat bilgisayarım çok aşırı yavaş bunun için ne yapabilirim hangi programlarla temizlemeliyim veya hangi programlarla driverlerini yükleyebilirim?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Tonyuyuk

Üye
8 Ocak 2017
73
0
Windows başlata bas çaliştir yaz sora aç çaliştiri oraya %temp% yaz entere bas sora ordaki dosyalarin hepsini sil sonra gene çaliştira bu sefer temp yaz entere bas ordaki hepsini sil


Gerçekten çok büyük faydasi oluyor ve yer açiliyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.