Merhaba arkadaşlar ben 8.sınıf öğrencisiyim seneye liseye geçicem ve olmak istediğim meslek bilgisayar mühendisi biraz araştırdım çoğu lisede bilgisayar bölümü var zaten benim size sormak istediğim bilgisayar mühendisi olmak için derslerimin nasıl olması gerekir hangi derslerim ağırlıklı olması gerekir mesela bilgisayar mühendisi için matematik ağrlıklı diyorlar ne alaka anlıyamadım hadi sınavlara girerken lazım olabilir matematik tamam ama derslerde ne işimize yarıycak c++vb gibi program dilleri vs. ler öğrenmiycekmiyiz ayrıca matematik varsada ne kadar ağır bir matematik hangi konular üstlü sayılar kareköklü sayılar gibi konularmı yoksa geometri felanmı bide ben mersinde yaşıyorum liseyede burda devam edicem sbsden 6. sınıfta 400 7. sınıfta 395 çektim busene çok çalışıyorum 440 felan çekmek istiyorum ortalamımı yüksektcem mersinde bilgisayar bölümü için bana tavsiyede bulunabilirmisiniz bu sene 440 çeksem mahmut arslanı düşünüyorum ondan daha iyi bilgisayar bölümüne sahip bir lise varmı bide bilgisayar mühendisi olmak için okul tabiriyle inek olmak gerekirmi yani ben o kadar çok ders çalışmayı sevmiyorum ama babama kalsa ben bu sene 480 bile çeksem bilgisayar mühendisi zor olurmuşum bu konudaki düşüncelerinizi benimle paylaşırmısınız..
Şimdiden teşekkürler bitaz uzun oldu ama...
Şimdiden teşekkürler bitaz uzun oldu ama...