Selamun Aleykum iyi forumlar
Beyler bayanlar bilgisayarım oldukça eski, ve ara sıra internette gezinirken bile kasma donma yapabiliyor. Lise son sınıf öğrencisiyim 2007'den beri evden para almadığım için bilgisayarımı yenileyemedim hep böyle kullandım.
Sizlere bu sistem özellikleri hakkında birkaç sorum olacaktı
Hangi işletim sistemini kullanmam gerekir?
Hangi oyunları online, single player farketmez oynayabilirim?
Hızlandırmak için birşeyler yapabilir miyim? (Her ay tozunu bakımını vs yapıyorum
3 GB 667mhz ddr 2 Ram
2.70 ghz AMD processor yazıyor bende anlamadım
4,6 sistem değerlendirmesi
Windows 7 ultimate
Nvidia geforce 270 1gb ekran kartı
250GB Harddisk
HP model bilen bilir gri bir kasası var cd rom yok
2.0 usb girişi var
Bulunuyor office programlarında kaydetmede sıkıntı yaşıyorum bazen saatlerce uğraştığım ödevim yalan oluyor baştan yapmaya zorunlu kalıyorum
Ve bilgisayardan inanılmaz fazla fan sesi çıkıyor.
He birde anakartın bios yerinde arıza var galiba bios her bilgisayar kapattığımda sıfırlanıyor
F1 ile açıyorum
Beyler bayanlar bilgisayarım oldukça eski, ve ara sıra internette gezinirken bile kasma donma yapabiliyor. Lise son sınıf öğrencisiyim 2007'den beri evden para almadığım için bilgisayarımı yenileyemedim hep böyle kullandım.
Sizlere bu sistem özellikleri hakkında birkaç sorum olacaktı
Hangi işletim sistemini kullanmam gerekir?
Hangi oyunları online, single player farketmez oynayabilirim?
Hızlandırmak için birşeyler yapabilir miyim? (Her ay tozunu bakımını vs yapıyorum
3 GB 667mhz ddr 2 Ram
2.70 ghz AMD processor yazıyor bende anlamadım
4,6 sistem değerlendirmesi
Windows 7 ultimate
Nvidia geforce 270 1gb ekran kartı
250GB Harddisk
HP model bilen bilir gri bir kasası var cd rom yok
2.0 usb girişi var
Bulunuyor office programlarında kaydetmede sıkıntı yaşıyorum bazen saatlerce uğraştığım ödevim yalan oluyor baştan yapmaya zorunlu kalıyorum
Ve bilgisayardan inanılmaz fazla fan sesi çıkıyor.
He birde anakartın bios yerinde arıza var galiba bios her bilgisayar kapattığımda sıfırlanıyor
Moderatör tarafında düzenlendi: