Selamın Aleyküm,
Toshiba L500-202'nin notebook'una sahibim bu bilgisayarla yıllardır oyun oynamaya çalışıyorum bi çok kez bilgisayarcıya gitti geldi parçaları değişti. Ekran kartını yükseltmek istiyorum çünkü cs go ya bile giremedim
İyi forumlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilgisayara ayırıcak o kadar bütcem yok ne yazık kiKardeşim Ben Açıkçası Laptop Sevmiyorum İsterse 4-5 Milyar Olsun Masaüstünü Tavsiye Ederim Ekran Kartı İçinde Nvidia Alma. Asus Al![]()
Asus Gt730-Ddr3-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-kartı
Vatan Bilgisayar'da 235 TL (Buradan Ulaşabilirsiniz)
Kardeşim Ben Açıkçası Laptop Sevmiyorum İsterse 4-5 Milyar Olsun Masaüstünü Tavsiye Ederim Ekran Kartı İçinde Nvidia Alma. Asus Al![]()
Şimdi ben olayı tam anlıyamadım laptopun ekran kartınımı değiştirmek istiyorsunuz eğer laptopun ekran kartını değiştirmek istiyorsanız imkansız laptoplarda sadece hdd ve ram değişebilir diye biliyorum. Buarada 1.000 TL para bulun bu laptopu filan satın güzel bir masaüstü topluyalım.
Kardeşim Ben Açıkçası Laptop Sevmiyorum İsterse 4-5 Milyar Olsun Masaüstünü Tavsiye Ederim Ekran Kartı İçinde Nvidia Alma. Asus Al![]()
![]()
![]()
Selamın Aleyküm,
Toshiba L500-202'nin notebook'una sahibim bu bilgisayarla yıllardır oyun oynamaya çalışıyorum bi çok kez bilgisayarcıya gitti geldi parçaları değişti. Ekran kartını yükseltmek istiyorum çünkü cs go ya bile giremedimBilgisayar sisteminden anlıyanlar bana fazla masraf çıkarmadan çok da ahım şahımlı bi makina yapmicak halde almam gereken ekran kartı bellek vesahire yardımcı olursa çok müteşekkir olurum.
İyi forumlar.![]()