Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kral sadece kasa, bütçe max 20k. 1080p monitör var. 5600 ve 6700 2. el düşündüm. karta da b550m-k. ssd 1 tb. ram 8x2. iyimi sence. daha iyisi olabilirmi. şunu yapsan daha iyi olur dediğin varmı. (ufak tefek yazılım işleri için, biraz da oyun oynarım)oyun için , siber güvenlik için , tasarım/edit için ????
bilgiysayar toplama hakkında herkesin fikri önerisi olurda.bilgisayar toplamada bilgili olan varmı acaba lütfen. 15 20k arası
o konuda da hiç fikrim yok. olanı da bulamadım. galiba internete teşebbüs edeceğimbilgiysayar toplama hakkında herkesin fikri önerisi olurda.
Kırılan paramparça olan insanların toplanması için kimsenin fikrinin olmaması...
![]()
kisa sure sonra update edicem zaten hocam ama simdilik aciliyetli bi tık o yuzdengözüm direkt olarak ram'e takıldı, dediğin gibi ufak tefek sotfware işleri ise, (hangi oyunlar olduğunu bilmiyorum ve oyunlara durmadan update geliyor. Hele birde optimizasyon sorunları var ise sağlam kaynak tüketir.) bir süreliğine işine yarar. günümüzde ram min 32gb olmalı.
kisa sure sonra update edicem zaten hocam ama simdilik aciliyetli bi tık o yuzden
valla kısa sürede telefona root atıcam, craxrat kurucam, bi ranch simulator oynarim. bide youtubedan devam. yeter yaStrese girip sağdan soldan para bulmaya çalışmana gerek yok bence, kardeşimde 16gb ram'lik bir cihaz kullanıyor ve senin kafada kullanıyor. Arada sırada oyun oynar, takılır, işlerini halleder vs. Ve gayet de işini görüyor. Eğer yeni çıkmış / çıkacak oyunları oynamaya başlayacaksan, software iş yükü daha da artacak ise o zaman geçersin. Ama sana kalmış tabii ki yine de.