Bilgisayar üzerinden nasıl ek gelir nasıl elde ederim?

cybersoftware

Yeni üye
17 Ara 2021
9
5
İlk olarak Başın Sağolsun.
Eğitimler Alarak Freelancer olabilirsin.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


🇹🇷
Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.🇹🇷
 

GoldenBow

Katılımcı Üye
30 Tem 2017
483
209
Merhaba, sosyal medya platformlarında etkileşim yaparak kendinize ufak tefek cep harçlıkları çıkartabilirsiniz googleda aratırsanız bu konuyla alakalı bazı siteler mevcut onlara ulaşabilirsiniz veya benzer kazanç yöntemleri için youtube üzerinden de araştırabilirsiniz. Harici olarak yeteneğinizin olduğu bir alanda freelancer olarak belirli işler de yapabilirsiniz bunun kazancı diğerine göre tabii ki daha fazla olacaktır. İyi forumlar dilerim.
 

Barut15

Üye
14 Tem 2021
209
71
25
İlk olarak başın sağolsun kardeşim birkaç ek gelir elde etme yolun var
1.si freelancer olarak çalışmak var yani kısaca özet geçmek gerekirse site üzerinden yapabildiğim işleri işaretleyip o alanda iş yaptırmak isteyen insanların sana ulaşmasıyla olur
2.si ise internet sitesi kurarak temel bir html bilgin varsa bu işten güzel kazanırsın
1 kaç yol daha var ama genelde bunlar kullanılıyor
 

Nikon of Disast

Uzman üye
16 May 2020
1,641
1,174
Dijital tasarım ile freenlancer olabilirsin, eğer ufak bir bilgi birikimin varsa fiver, bionluk tarzı freelancer sitelerinde çalışabilirsin. Hem kendi fiyatını belirlersin hem de devamlılık sağlayabilirsin.
Freelancer olmak istemez isen:
Ticarete girebilirsin, örneğin:
Bir oyun 100 tl, sen bunu 85 tl'ye alıp 95 tl'ye sataraktan kendi ticaret siteni oluşturabilirsin. Ticaret sitesi oluşturmak için 100 tl'den fazla bir bütçeye gerek duyar iken, freelancer olmak için "bionluk" sitesinde 20 tl'ye ihtiyacın var. İyi günler, iyi forumlar.
 

'D4RK

Global Moderatör
3 May 2013
1,323
995
(nowhere) in
Freelancer çalışma sitelerine üye olup ilgi alanınıza göre bir iş seçerek kazanç sağlayabilirsiniz ve ya sosyal medya uzmanlığı yapabilirsiniz. Aynı zaman Web sitelerine seo hizmeti verebilirsiniz.
 

KaptanTR

Administrator
17 Nis 2015
1,686
1,770
Merhaba dostum, internet ortamında bir çok freelancer iş olanağı mevcut. Bunları önce araştırıp sonrasında sana uygun olanı seçmeni tavsiye ederim. Daha sonrasında alanına göre hem eğitimlerini hem de ufak işler almış olursun. Bu sayede gerçek projeleri ve işleri de tecrübe etmiş olursun. Önerim yazılım alanında çok güzel işler yapabilirsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.