Bilgisayara (Pc) Girme Trojansız Resimli

mustang

Yeni üye
20 Tem 2007
9
0
miller1fq3.jpg






miller2lu0.jpg



NOT : Şimdi aradasıra aşağıdaki resimlerdeki gibi hata verebilir bunlar pcnin korumasının açık oldğunu veya windowsun şifreli olduğunu gösterir umudumuzu kırmadan sabırla denemenizde yarar var .
miller3jz9.jpg




download= https://tik.lat/i7zd7
ip buma prog= https://tik.lat/Udmza
 

mc_hommer

Yeni üye
14 Tem 2007
31
0
kardes hec bişe cıkmıo yukarda sen demıssın ya gıreecegımız PC ler bunlar dıe orda hec bıse demıo bıraz daha bılgı lutfen bıde bı IP bulma programı nasıl calısıo onuda sana zahmet bı acıklasan sımdıden emege sayıgı... kolay gele:)
 

setgs

Yeni üye
9 Tem 2007
12
0
arkadaşlar piyasada bir sürü hazır IP var ilk deneyenler için iyi.. onları girerek daha çok farklı bilgisayar ve dosyaya ulaşırsınız..birde bu programla eğer adam paylaşım dosyasını paylaşıma açtıysa girebilirsiniz..veya herhangi bir dosyasını..;) kly glsn
 

ecel_1709

Yeni üye
23 Tem 2007
15
0
30
ANKARA
Bu sitede yeni olduğum için henüz eski konulara bakma fırsatını yakalayamadım. Ancak arkadaşların da söylediği gibi eskiden de verilmiş bir konuysa biraz daha dikkatli olmanı tavsiye ederim. Tamam belki bol bol + rep kazanmak istiyorsun ama bunu diğer insanların haklarını yiyerek yapma lütfen . Gene de Emeğine Saygı !!!
 

hunterrrr

Yeni üye
19 Tem 2007
34
1
yhaw arkadaşın belki gözünden kaçtı bu kadar hatasını yüzüne vurmayın arkdaşım bu önceden verilde de ... büyütmene gerek yoqq ::(((
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.