Çözüldü Bilgisayarım ele geçirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berk1097

Yeni üye
5 Nis 2019
1
0
Bilgisayar oynarken aniden chat diye yazı geldi ekrana adam yazı yazdı bilgisayarım dondu adam her yere girdi baktı bilgisayarı patlatacam falan yazdı nasıl bir önlem almalıyım?
 

Flevonidas

Uzman üye
27 Ocak 2016
1,330
2
Afganistan
Bilgi sahibi olmayanlar "key yemișsin" diyor.
Günümüzde dark comet rat ile rat atip insanlari patlaticam gibi vb eğlence ve ciddiyet durumlari internet kitlesi tarafindan bir trend oldu.

Rat yemișsin sana tavsiyem modemini fabrika ayarlarina çevir pc ve modemi fabrika ayarina cevirdikten sonra modemini pcye bağlama. İnternet ile bağlantin olmadiği sürece sana erişim sağlayamaz, bu sebepten dolayi bir internet kafeye git ve bir format cd'si al ve pcyi interneti kullanmadan formatla.

Yeniden pc sifirlaninca driver booster indir ve tüm sürücüleri güncellersin olur biter ișe yaramaz ise wifinin şirketini ara ve açik olan her port'u kapattir. Gerekli sifirlama fabrika ayari ișlemlerini onlarda yapar.
 

Ludas

Üye
1 Ocak 2019
238
0
24
Ludas.py
İnternet bağlantınızı kesin, anti virüs programınız varsa tarama yapın. Yoksa birtane yükleyin, internetinizi tekrar kapatıp tarama yapın. İnternetinizi kapatmanızın sebebi karşıdaki kişi temizleme işleminizi engellemesin diye. İyi günler..
 

PALA

Özel Üye
26 Mar 2018
12,753
33
Merhaba değerli üyemiz,

Format atmak en garanti çözüm olacaktır. Bilgisayara format atmak için öncelikle istediğiniz bir dağıtımın iso dosyasını elde edin. Akabinde rufus ile yazdırınız. Eğer Debian tabanlı bir Linux dağıtım kuracaksanız da rufusda DD Yansıma seçeneğini işaretleyiniz.

Akabinde bios'a geliyoruz ve boot menüye tıklıyoruz. USB belleği ilk sıraya aldıktan sonra F10 ile kaydedip çıkıyoruz ve kurulum ekranı geliyor.

Windows iso dosyaları;

Windows 7: https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows7

Windows 8.1: https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows8

Windows 10: https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10

Windows Anahtarları: Windows Anahtarları

Lisanslamak için de KmSpico kullanabilirsiniz.

KMSpico
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.