Bilgisayarım Hakkında (Şöyle Böyle Yap)

KnoxRTE

Üye
24 Mar 2018
52
0
Arkadaşlar Benim Birtane Masaüstü Bilgisayarım var Özellikleri Şöyle
3 GB RAM
160 GB Harddisk
İntel Pentium 3.00 GHZ İşlemci

Fakat Bilgisayarım Yavaş Çalışıyor Sistemim Kötü Ama İnternette Gezmeye Yeteceğine İnanıyorum
Bilgisayarıma Format Attım Aynı Sorun Devam Ediyor İçini Açıp Temizledim Yinede Banamısın Demedi Sorunum Devam Ediyor Sizce Ne Yapmalıyım?
 

4UR0R4

Katılımcı Üye
14 Ocak 2018
670
6
T.C
pc niz internet'de dolaşmak için ideal fakat hardıskınızı biraz daha yükseltin ramlerinzde problem olabilir
pcnizin donanimlarin ömrü kisaliyordur oyuzden'de yavaşliyabilir
 

Ryloka

Katılımcı Üye
22 Nis 2015
891
1
Altay
Şahsen hdd ile alakali oldugunu dusunmuyorum Çünkü 80gb biz kullandığı olduğu ve sistemin gayet iyi çalışabiliyordu bana kalırsa işlemci eski olduğu için önbelleği düşük veya birden fazla işlemi yaparken zorlanıyor daha doğrusu yapamıyor
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.