Bilgisayarım kendi kendine kapanıyor.Yardımm!

ais06

Yeni üye
15 Ağu 2012
24
0
Arkadaşlar bilgisayarım kendi kendine kapanıp duruyor neden olabilir acaba? Yardım edenlerden Allah razı olsun :confused::RpS_unsure:
 

tbag123

Katılımcı Üye
13 Eyl 2009
423
0
İzmir
İçini iyice temizlemelisin hava kanallarının tıkalı olmasından kaynaklı olabilir.Donanım sıcaklıklarını da kontrol et.Forumda araştır bununla ilgili programları bulacaksın.
 

UnBeLieF

Üye
12 Şub 2013
51
0
Sakarya
Aynı sorun bendede vardı.. büyük ihtimalle fan dan kasayı aç fanı temizle. veya fanın bozulmuş olabilir. mantığı şudur fan çalışmadığı için işlemciyi ve diğer kasanın içindeki hdd vs. araç gereçlerin yanmaması için bilgisayar kendini kapatıyor olabilir.
 

loost123

Katılımcı Üye
2 Mar 2012
975
0
Frankurt
Eğer kasan hep sabit bi sürede kapanıyosa bir programdan yada koddan olabilir .Bilgisayarı Komple tara hem virüs programıyla hemde Temizlici ile . regediti ve c yi tara . sonra ms confinge bak orda başlangıcda acılanları devre dısı bırak . ve son olarak sunu dicem pc direk elektrik bağlantısı koparak kapanıyosa donanılsam sorundur ama normal bi sekilde kendisi kapanıosa büyük ihtimal yazılımsaldır

Eğer yazılımsal sorun warsa anlamak için güvenli modda başlat o zaman anlaşılır . zaten kasa içinden ise, direk kapanır güvenli moddada
 
Son düzenleme:

Hakans0yLu

Üye
16 Ara 2012
170
0
Sanlıurfa
kardeşim fanlarıını temizle , eğer hale devam ederse ; Trojen yemişsindir.
Git format at , Eğer paran yoksa .
Combofix'i indir , Pc'yi yeniden başlat , başlatırken defalarca F8 'e bas ordan Güvenli Mod'a gir
sonra güvenli modla pc'yi aç , Combofix'i çalıştır hepsini temizler.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.