Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şuan o pc de olmadığım için özelliklerini gösteremiyorum ama çok kasıyor, internette ve kendiliğinde. Virus programı kullanmıyorum. Bende hızlı olsun ve keyfini çıkartayım istiyorum ne yapmalıyım?
Hız vs isyorsan sadece çok gerekli programları kurman gerek bende bu yuzden çok sık format atıyorum örn. choreme kurdysan yandex kumycaksn bu sadece bir genlleme tabii sistewmnd ene kadar az program olursa sistemni o kadar az yorarsn ve buda sana hız olarka geri döner ama söz konusu bir xp kullanıyosun bunun pek tabii ayarları var
günçelleştirmeler genelde pc yi yavaşlatıyo kapatabilirsin ekran özelligini düşük seviyede kullan tema olarak basit temalar seç , arka planda çalışan program varsa gereksiz olanları kaldır ve bazı programlar pc açıldıgında çalışıyo onların öyle çalışmalarını kapat herşeyi elle çalıştır
722 ram nasıl oluyor onu anlamadım ... ? reg kayıt çöp dosyalar vesayire bunlar sistemi yavaslatan bazı unsurlardan advanced system care kullanarak bunların hepsinden kurtulabilirsin; anti olmadan pc kullanımı hem tehlikeli hemde sistemi yavaslamalarına neden olur cünkü anti olmadan virüs bulasma olasılıgı yuksektr ve bu sistemi çok etkiler ve son olarak disk birleştirme yaparak biraz daha hız kazandırabilirsin..
Advanced systeam care 6 ve clean genius 3 kullan ayrıca cclenar ile kayıt defteri düzenleyen bi program bulundur.Arada bir disk birleştir ve kasanın içnideki tozları al.