Format atmama rağmen bilgisayarım sürekli hackleniyor. Sebebini gerçekten bilmiyorum. Format attım hiç öyle virüslü sitelere falanda girmedim o kadar fazla şeyde yapmadım dns falan kullanmıyorum zaten fakat hackleniyor. Facebook hesabım hacklendi ona gözümle şahit oldum fakat bilgisayarımda hackleniyor sanırım. Arada bir bazı programları kapatırken kapanmıyor alt+f4 yapıp kapatıyorum. Mesela league of legends'de de aynısı. Kapat simgesine basıyorum kapanmıyor hatta kabiliyetleri bile silemiyorum basıyor tuşa fakat işlemiyor nedenini bilmiyorum. Yardım eder misiniz?
Not: Bir yandan şöyle bir şey düşünüyorum facebook hesabım hacklendiği için psikolojik olarak mı öyle hissediyorum. Onunla alakalı olabilir mi?
Ayrıca aklıma şimdi geldi söylemeyi unuttum. Dün facebookta birisiyle konuşurken ayrıca telefonlada ilgileniyordum ve bilgisayarda bir kaç şeyler ilgileniyordum işte facebooka geri döndüm link değişmiş linki kapalı bir şekilde yazıcam
www.kod*****.com olmuş. Tamamı yazıda işte sansürledim sorun olmasın diye.
Not: Bir yandan şöyle bir şey düşünüyorum facebook hesabım hacklendiği için psikolojik olarak mı öyle hissediyorum. Onunla alakalı olabilir mi?
Ayrıca aklıma şimdi geldi söylemeyi unuttum. Dün facebookta birisiyle konuşurken ayrıca telefonlada ilgileniyordum ve bilgisayarda bir kaç şeyler ilgileniyordum işte facebooka geri döndüm link değişmiş linki kapalı bir şekilde yazıcam
www.kod*****.com olmuş. Tamamı yazıda işte sansürledim sorun olmasın diye.
Son düzenleme: