"Bilgisayarıma virüs bulaşmaması için programları nasıl indirebilirim

Heyguysbro01

Yeni üye
7 Ara 2019
47
5
Arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar aldim ve oyuncu bilgisayari oldugu icin virus girmesinden korkuyorum.bu yuzden hack ile ilgili dökumanlari ve uygulamalari indiremiyorum.virus girmeden Viruslu bir uygulamayi bilgisayara nasil indirebilirim
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
7 Nis 2020
55
3
Sanal bir makine kurun, içerisine bir windows yükleyin. (önerim win7). Böylelikle, rat ve keylogger benzeri hack yazılımlarını bilgisayarınıza zarar gelmeden yükleyebilirsiniz. Baktınız indirdiğiniz dosya virüslü çıktı. Sanal makineyi resetleyin. İyi forumlar :)
 

Mapzilla

Adanmış Üye
23 Eyl 2016
7,205
13
Denildiği gibi ESET, Avast, Kaspersky gibi imza veritabanı güçlü antivirüsler kullanın.
Ayrıca online sanbox'lara bakabilirsiniz. Önerim any.run adlı websitesidir.

anyrun8.png
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.