Yeniden Konu açma istemedim;
Konunun altında yapılan yorumlara uydum kasper indirdim tarattım ve ne oldu !
Kasper taradı taradı 900 bini geçti falan filan %70 geldi birden bilgisayarda zızızızı sesler çıkmaya başladı ekran kastı. Uygulamamalım açılmadı masaüstüne sağ tıkladım öyle kaldı ve Kasperin o an taradığı dosya işte şuydu aynı şey eset te de olmuştu taratırken aynı şey oldu bu dosya;
Windows\System32\NlsData0011.dll
Konuyla ilgili geniş bir bilgim yok ama hani spy-net falan yapıyorlar ya sanırım geçen int.indirdiğim resmin içine server sokmuş herif.
Beyler bilgisayarın yanından uzaklaştığımda bilgisayardan abuk subuk kısık ses tonunda insan sesleri geliyor
Bilgisayar biraz yavaşladı.
Esed kafasına göre kapanıp açılıyor.
Birde chorome yeni bir uzantı geldi website login diye hemen kaldırdım.
Combofix tarattım ama ilk defa tarattığım için hiç bişey anlamadım buldumu bulmadımı.
Olup olmadığını nerden anlıycam yardımcı olurmusunuz ?
Buda görev yöneticim;

Konunun altında yapılan yorumlara uydum kasper indirdim tarattım ve ne oldu !
Kasper taradı taradı 900 bini geçti falan filan %70 geldi birden bilgisayarda zızızızı sesler çıkmaya başladı ekran kastı. Uygulamamalım açılmadı masaüstüne sağ tıkladım öyle kaldı ve Kasperin o an taradığı dosya işte şuydu aynı şey eset te de olmuştu taratırken aynı şey oldu bu dosya;
Windows\System32\NlsData0011.dll
Konuyla ilgili geniş bir bilgim yok ama hani spy-net falan yapıyorlar ya sanırım geçen int.indirdiğim resmin içine server sokmuş herif.
Beyler bilgisayarın yanından uzaklaştığımda bilgisayardan abuk subuk kısık ses tonunda insan sesleri geliyor
Bilgisayar biraz yavaşladı.
Esed kafasına göre kapanıp açılıyor.
Birde chorome yeni bir uzantı geldi website login diye hemen kaldırdım.
Combofix tarattım ama ilk defa tarattığım için hiç bişey anlamadım buldumu bulmadımı.
Olup olmadığını nerden anlıycam yardımcı olurmusunuz ?
Buda görev yöneticim;

Son düzenleme: