Bilgisayarımı hack yapmak için kullanıyorum ama..

HckerHardLose

Kıdemli Üye
6 Tem 2014
2,905
1
127.0.0.1
Bilgisayarımı hack yapmak için kullanıyorum ama bazı özel bilgilerim bulunuyor ve bu hack işlemlerini yaparken kendimi güvende hissetmiyorum !
Sizce öneriniz nedir ?


Bu arada ilk Ratımı yedim bir Crypter yüzünden o abiye de lafım yok daha bişey demiyorum.
Kısaca eskiden buraya fazla güveniyordum.
TEŞEKKÜRLER...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

BadRookie

Katılımcı Üye
23 Eki 2014
684
21
System32
Neden, Birde linux windows gibi her programı da çalıştırmaz değil mi :(

Web siteleri genellikle linux işletim sistminde kuruludur. Root olacağın sistem linux da olsa windows da olsa senin doğrudan sistem kodlarıyla root olacağın için shell ile alacağın yetkiden daha fazlasını alırsın. Ayrıca evet her programı çalıştırmadığı için zaten trojan bakımından daha güvenli :)
 

Raphers

Adanmış Üye
31 Ağu 2014
7,286
5
System.Net
Saolun Diğer arkadaşlar bu arada virüs programının (Avg) kendi sanal hücresini kullanıyorum yeterli olur mu ve aynı zaman da bazen açılmıyor sanal hücreyle açınca virüs olduğu anlamına mı geliyor ?
Bence benim dediğim gibi sanal PC kur ve hack programlarını kullandığım bilgisayar ile kişisel bilgilerinin olduğu bilgisayarı ayrı tutmuş olursun.
 

cezmidayi

Üye
22 Mar 2015
211
0
:D kasıyor demişsin ya sen hacım, sanal pc yi kurarken bi seçenek geliyor taşınabilir ve sabit sanal pc diye orda sabiti seçersen kasma daha az oluyor taşınabilir de sanal pcyi başka bi bilgsaayra taşıyobiliyosun, bi de sanal pc yle normal pc ye geçiş yaptıkça kasıyor sanırım, ben öyle gözlemledim açtıktan sonra sürekli sanal pc de durunca kasmıyor pek
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.