Bilgisayarınız Artık Işık Hızında! Tıkla!

sqruhqn

Katılımcı Üye
18 Tem 2016
252
15
Ötüken
Eline sağlık tam aradım şey. android içinde bilgin varmı yardımcı olurmusun . ÖZelden yazarsan daha rahat bilgi alırım TEOG nedeniyle 2hafatada bir aktifim.
 

Double A

Katılımcı Üye
28 Şub 2016
276
0
Güncelleme istiyorum özellikle windows 10 için konuyu güncelleyin lütfen
 

VITALLION

Özel Üye
12 Nis 2013
10,988
30
27
yasak olabilir fakat bu yazı çok faydalı ve xp yada windows 7 vista için yazılmış ben windows 10 kullanıyorum buna uygun yani bir yazı olur faydalı olmazsa bu yazı kalksın o zaman windows xp kullanan mı kaldı ?

Hemen kaldırıyorum o zaman.
Win10 için de geçerli.
 

Kopril54

Katılımcı Üye
5 Haz 2016
929
0
Satürn
Ellerine Sağlık
Bence Antivirüsler Yaralı Virüs Tramalarda Yararlı
Bende Bi Tavsiyede Bulunayım
HitmanPro Güzel Bi Keyloger trojan vs programı ben kullanıyorum
Comododa Güzel Bi Antivirüs Programı(comodonun canal masaüstü bulunmakta (mac adresini gizliyo diye duymuştum doğrumu bilemem) ben kullanıyorum)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.