Bilgisayarınızda bellek azaldı hatası

Mroemzh

Üye
18 Tem 2013
230
0
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda hiçbir uygulama(oyun,vs ) açık olmamasına rağmen bu hatayı alıyorum virus taraması yaptım ama bişey çıkmadı bi yardımcı olun

EVPB5D.png


ZL9aYA.png


RJn4Qj.png
 

VFoRBMW

Uzman üye
25 Eyl 2012
1,617
0
LOST
Bilgisayarınızın gelişmiş sistem ayarlarından sanal bellek boyutunu yükseltmeyi deneyebilirsiniz. Fazla yükseltmeyin yalnız ! Birde sisteminizin kurulu olduğu yerel diskte ne kadar boş alan var ?
 

lNyks35

Üye
17 Haz 2014
56
0
tmm kardeşim başlata msconfig yaz çıkan sayfayı

sağ kosede başlatma seçeneğı var ordakı aktıf olanları hepsını etkısız hale getır

bilgisayara biz hukmetmeliyız o bize deyıl
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.